Αργεί η συμφιλίωση μεταξύ Γουίλιαμ και Χάρι: Οι ειδικές αξιώσεις στην «κοινή εμφάνιση» για τη μητέρα τους, Νταϊάνα επιβεβαιώνουν το αγεφύρωτο χάσμα

File Photo: Ο Πρίγκιπας Χάρι με τον μεγαλύτερο αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ EPA, ANDY RAIN




Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να εμφανιστεί με βιντεοκλήση σε εκδήλωση μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει το παρών και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Τα δύο αδέρφια θα πραγματοποιήσουν μια σπάνια «κοινή» εμφάνιση για το Diana Legacy Award στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Ωστόσο, πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι δεν θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην αίθουσα, έστω και εικονικά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναμένεται να δώσει ομιλία για να τιμήσει την 25η επέτειο της φιλανθρωπικής οργάνωσης και να απομείνει βραβεία σε 20 αποδέκτες. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα εμφανιστεί μόνος του στην εκδήλωση καθώς η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να αναρρώνει μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια, θα συμμετάσχει με βιντεοκλήση με τους νικητές. Ωστόσο, η εμφάνισή του θα γίνει μόνο αφότου ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ αποχωρήσει από την τελετή.

Αγεφύρωτο χάσμα

Η απροθυμία ανάμεσα στα δύο αδέρφια να αναγνωρίσουν ο ένας την παρουσία του άλλου στην εκδήλωση αποκαλύπτει το βάθος της διαμάχης τους, καθώς παλιότερα εμφανίζονταν μαζί για να φωτογραφηθούν δίπλα στους νικητές.

Το Diana Legacy Award δημιουργήθηκε για να αντικατοπτρίζει την πεποίθηση της αείμνηστης πριγκίπισσας πως οι νέοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Η φιλανθρωπική οργάνωση εκτελεί προγράμματα κατά του εκφοβισμού και αναγνωρίζει το εμπνευσμένο έργο των νέων.

«Είναι προνόμιο να έχω την υποστήριξη τόσο του πρίγκιπα της Ουαλίας όσο και του δούκα του Σάσεξ, ιδιαίτερα καθώς γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας» επισήμανε η Dr Tessy Ojo, διευθύνουσα σύμβουλος του Diana Award.

«Ο πρίγκιπας Χάρι έχει προγραμματιστεί να μιλήσει με τους αποδέκτες των βραβείων μέσω βιντεοκλήσης για να γιορτάσει τα επιτεύγματά τους» επισήμανε εκπρόσωπος στην Telegraph λέγοντας ότι ο «έκπτωτος» πρίγκιπας θα παίξει ρόλο – κλειδί.

Με πληροφορίες από DailyMail

Η συγκινητική αποκάλυψη της ηθοποιού Olivia Munn: Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού* «Eκανα 4 χειρουργεία σε 10 μήνες»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: