Μια μοναδική μαχαιριά και 10 λεπτά ακατάσχετης αιμορραγίας οδήγησαν στο θάνατο του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Tί έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο Μιχάλης Κατσουρής πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για την ΑΕΚ. Screenshot via Glomex@ANT1




Το ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα,  ήταν η αιτία θανάτου του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βαθύ τραύμα στον πήχη που υποδεικνύει πως κατά πάσα πιθανότητα το θύμα προσπάθησε να αμυνθεί, ήταν η αιτία θανάτου, καθώς έτρωσε όλα τα αγγεία.

Το πλήγμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν και ίσως προκλήθηκε και από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα ο 29χρονος να καταλήξει μέσα σε δέκα λεπτά.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, που έκανε τη νεκροτομή, ο 29χρονος έφερε και κάποια άλλα χτυπήματα στα χέρια, που δέχτηκε προφανώς στην προσπάθεια του να αμυνθεί, όχι όμως ιδιαίτερης σημασίας.

  • Το τραύμα από μαχαίρι στον πήχη, ωστόσο, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Μιχάλης περπάτησε μερικές δεκάδες μέτρα, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν, και όταν βρέθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά.

 

Ο οπλισμός του «τάγματος θανάτου»

Λίγο νωρίτερα σήμερα, στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν φωτογραφίες από πειστήρια του εγκλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ απεικονίζεται ο οπλισμός των Κροατών χούλιγκαν, (μαχαίρια, στειλιάρια, μεταλλικές ράβδοι, πέτρες και καπνογόνα), μαζί με κουκούλες, γάντια, σπρέι και επικαλαμίδες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ/kathimerini.gr/ertnews.gr

Φωτογραφίες – ντοκούμεντo από τον φονικό οπλισμό των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν: Μαχαίρια, στυλιάρια, σιδερόβεργες, σουγιάδες, πέτρες [video, photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: