«Φοβηθήκαμε μη μας επιτεθούν γι’ αυτό τους κλειδώσαμε στο τρέιλερ» υποστηρίζει τώρα ο αυτόκλητος σερίφης

Στιγμιότυπο από το βίντεο με το περιστατικό «αυτοδικίας» @EΦΣΥΝ twiτter




«Δεν τους χτυπήσαμε, φοβηθήκαμε μήπως μας επιτεθούν και γι’ αυτό τους κλείσαμε στο τρέιλερ» φαίνεται να υποστήριξε στην απολογία του ένας εκ των τριών συλληφθέντων που κρατούσαν παράνομα 13 μετανάστες μέσα σε τρέιλερ στην Αλεξανδρούπολη.

Σϋμφωνα με το dikastiko.gr, οι τρεις συλληφθέντες, έπειτα από την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Στην επιβολή του μέτρου αυτού οδήγησε η διαφωνία μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέως ως προς την επιβολή προσωρινής κρατήσεως.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του grtimes.gr, στην απολογία του ο επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αλβανία εκινείτο με το αυτοκίνητο του και το τρέιλερ, με το οποίο νωρίτερα κουβάλησε κάποια πράγματα για να τα εναποθέσει σε σημείο ασφαλές στην αποθήκη του. Ο ίδιος αναφέρει «Σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την επιχείρηση μου, εντόπισα ομάδα δεκατριών ατόμων και προσεγγίζοντας με το όχημα μου το σημείο διαπίστωσα ότι ήταν πέριξ ενός αντικειμένου και επιχειρούσαν να του βάλουν φωτιά. Το αντικείμενο αυτό όπως διαπιστώσαμε εκ των υστέρων αποτελούνταν από δύο λάστιχα το ένα πάνω στο άλλο, παραγεμισμένα με πισσαρισμένα ξερά σανίδια και στη μέση υπήρχε μία τρύπα στο κέντρο της οποίας υπήρχε μια μπάλα με αφρολέξ, προκείμενου να εισχωρήσει το εύφλεκτο υλικό. Εξαιτίας της κατάστασης με τις πυρκαγιές που επικρατεί την τελευταία εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη, ήμασταν όλοι σε επιφυλακή και ιδιαίτερα επαγρυπνημένοι μήπως ξεσπάσει φωτιά πλησίον μας και χρειαστεί να εκκενώσουμε τα σπίτια μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο συλληφθείς με καταγωγή από την Αλβανία ανέφερε ότι ο ίδιος βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια και αρχικά εργάστηκε ως εργάτης και οικοδόμος μέχρι να καταφέρει να δημιουργήσει με τη σύζυγο του την οικογενειακή τους επιχείρηση με αντικείμενο τις οικοδομικές εργασίες και το εμπόριο οικοδομικών υλικών.

Πυρκαγιά στον Εβρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αύρα προς Κομοτηνή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: