Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου …τολμά ολίγον!!! Μερική άρση της αργίας για τον Παγκράτιο, αλλά αθώωσε τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη

Ο αρχιμανδρίτης Παγκράτιος Μερακλής. Φωτογραφία Omega Channel




Σε μερική άρση της αργίας αποφάσισε και προχωρεί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου για τον αρχιμανδρίτη Παγκράτιο Μερακλή.

Με αυτή την απόφαση ο Παγκράτιος Μερακλής θα μπορεί και πάλι να τελεί όποισδήποτε ακολουθίες, πλήν των μυστηρίων.

Σύμφωνα με τον Θεολόγο Θεόδωρο Κυριακού, ο Παγκράτιος δηλώνει ευχαριστημένος με την εν λόγω εξέλιξη. «Είναι ένα πρώτο βήμα», είπε εκ μέρους του ο κ. Κυριακού, μιλώντας στο OMEGAlive.

Ο Θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού, δήλωσε στο OMEGAlive, ότι σύμφωνα με εσωτερική πληροφόρηση που έχει, ο αφορισμός του Ανδρέα Πιτσιλλίδη ήρθη.

O Aνδρέας Πιτσιλλίδης ήταν αφορισμένος εδώ και οκτώ χρόνια. Σήμερα μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, επιστρέφει στην εκκλησιαστική κοινότητα.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του OMEGA, Χριστίνα Χριστοφόρου, που βρίσκεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή από το πρωί, ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης αμέσως μετά την απόφαση εμφανίστηκε συγκινημένος.

Οι Κύπριοι ευρωβουλευτές καταγγέλλουν την Ε.Ε., μιλούν για οργανωμένη εισβολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών: Δεν καλύπτει την Κύπρο η μεταναστευτική πολιτική των Βρυξελλών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: