«Φυλή γκρίζων εξωγήινων» έχει εγκατασταθεί στη Γη από τον Β’ΠΠ: Σε αυτούς οφείλονται οι μεγαλύτερες τεχνολογικές ανακαλύψεις, λέει ειδικός στα UFO [video]

commons.wikimedia.org/wiki/File:Alien_Abduction_Perspective.jpg




Υπάρχουν εξωγήινα όντα που κατοικούν στη Γη και βοηθούν τις δυτικές κυβερνήσεις στην κατασκευή διαστημικών σκαφών;

Ο ειδικός στα UFO Paul Ascough φαίνεται να το πιστεύει. Ισχυρίζεται ότι μια φυλή «γκρίζων εξωγήινων» έφτασε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και από τότε έχει συμμετάσχει ενεργά στην ανάπτυξη ιπτάμενων δίσκων.

Ο Ascough, πρώην στρατιωτικός και νυν μέλος μιας βρετανικής ερευνητικής ομάδας UFO, εμφανίστηκε στην Daily Star λέγοντας: «Υπάρχουν αρκετοί συγγραφείς και ερευνητές που πιστεύουν ότι οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν συνωμοτήσει με τους «γκρίζους» εξωγήινους σε τέτοιο βαθμό που τους έχουν περάσει προηγμένες τεχνολογίες και υπάρχει συνεχής διάλογος και συνεργασία ακόμη και τώρα».

Σύμφωνα με τον Ascough, αυτή η συνεργασία οδήγησε σε σημαντικές ανακαλύψεις, όπως οπτικές ίνες, μικροτσίπ, κέβλαρ από συνθετικές ίνες, τεχνολογία stealth, ακόμη και τη δημιουργία των δικών μας ιπτάμενων δίσκων. Ενώ αρκετοί συγγραφείς έχουν καλύψει αυτά τα θέματα όλα αυτά τα χρόνια και έχουν τραβηχτεί πολυάριθμες φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των θεάσεων αεριωθούμενων αεροπλάνων που συνοδεύουν UFO και της συχνής εμφάνισης μαύρων ελικοπτέρων, καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν έχει αναγνωρίσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Επιπλέον, ο Ascough υπογραμμίζει το έργο του συγγραφέα Timothy Good, ο οποίος έχει συγκεντρώσει ουσιαστικά στοιχεία που υποδηλώνουν συνεχιζόμενη συμπαιγνία μεταξύ δυτικών κυβερνήσεων και εξωγήινων όντων και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Ο Ascough ισχυρίζεται: «Πιστεύω ότι αυτή η συμπαιγνία μεταξύ των δυτικών κυβερνήσεων και των εξωγήινων συνεχίζεται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα μεγάλο μέρος της προόδου μας στους τομείς της επιστήμης, της μηχανικής και της επικοινωνίας έχει επιταχυνθεί με τεράστιο ρυθμό, εν μέρει εξαιτίας αυτού.»

Στο βιβλίο του UFOs – The Real Story, ο Ascough αποκαλύπτει ότι τα άτομα που συναντούν αυτούς τους εξωγήινους επισκέπτονται οι πραγματικοί «Άνδρες με τα Μαύρα». Ωστόσο, διευκρινίζει ότι αυτοί οι άντρες διαφέρουν πολύ από την ερμηνεία στην ταινία του 1997 με πρωταγωνιστές τους Tommy Lee Jones και Will Smith.

Οι αποκρουστικές επισκέψεις στοιχειώνουν τους ειδικούς των UFO

«Πιο πρόσφατα πολλοί Ουφολόγοι πιστεύουν τώρα ότι πολλά από τα μυστικά έργα έχουν μεταφερθεί στο Dugway Proving Grounds, η οποία είναι μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση ακόμη πιο απομακρυσμένη από την περιοχή 51 και χρησιμοποιείται για Εκπαίδευση Χημικού Πολέμου, που βρίσκεται νότια του Salt Lake City. ονομάστηκε Περιοχή 52», προσθέτει.

“Άλλοι που ισχυρίστηκαν ότι εργάζονται στην περιοχή 51 και επρόκειτο να δημοσιεύσουν πληροφορίες σχετικά με αυτό, φέρεται να αποσιωπήθηκαν από το “Men In Black””.

«Τώρα δυστυχώς δεν αναφέρομαι στον Τόμι Λι Τζόουνς και τον Γουίλ Σμιθ, το καλοπροαίρετο δίδυμο από την ομώνυμη ταινία, αλλά μια ομάδα ανδρών ή ατόμων που εμφανίζονται απρόσκλητοι στα κατώφλια των μαρτύρων και τους εκφοβίζουν στη σιωπή.

«Αυτοί οι άντρες με τα μαύρα φαίνεται να χωρίζονται σε δύο ομάδες, η πρώτη από τις οποίες είναι πιο παρατηρητικές, φαίνεται ότι πρέπει απλώς να επιβεβαιώσουν αυτό που είχε δει ο μάρτυρας και μετά να φύγουν χωρίς να είναι πολύ εκφοβιστικοί.

«Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για τη δεύτερη ομάδα που φαίνεται να είναι πράγματι πολύ εκφοβιστική, αφήνοντας στον αθώο παρατηρητή την εντύπωση ότι ό,τι κι αν ήταν μάρτυρας, οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία γραμμένα ή φωτογραφήθηκαν θα καταστραφούν, για να μην ξαναμιληθεί ποτέ σε καμία περίπτωση. ή θα ακολουθήσουν τρομερές συνέπειες.

«Ένα κοινό νήμα της κατάθεσης μάρτυρα για επισκέψεις από τους άνδρες με τα μαύρα, είναι ότι δεν δείχνουν ταυτότητα, δεν δηλώνουν στην πραγματικότητα σε ποια κυβερνητική υπηρεσία εργάζονται, μπορεί να φαίνονται πολύ σαν ρομπότ, μπορεί να εμφανιστούν ή να εξαφανιστούν ξαφνικά, να μιλήσουν πολύ λίγα, είναι πολύ συνοπτικά και στο σημείο και μπορεί να είναι πολύ, πολύ απειλητικά και εκφοβιστικά».

Πηγή Jerusalem Post

Ταξίδι ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων για την αποκάλυψη των μυστικών του σκοτεινού σύμπαντος: Εφυγε για το διάστημα το τηλεσκόπιο «Ευκλείδης» [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: