Ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να πάρει συνεντεύξεις από Πούτιν, Τραμπ και Ζάκεμπεργκ για τα τραύματα των παιδικών τους χρόνων: Το Spotify απλώς τον απέλυσε

FILE PHOTO Britain’s Prince Harry (L) and his wife Meghan (R), the Duke and Duchess of Sussex, . EPA/SASCHA STEINBACH




Ο πρίγκιπας Χάρι ήλπιζε να πάρει συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ για την ανατροφή και τα παιδικά τους τραύματα σε ένα podcast του Spotify.

Ο Χάρι συζήτησε τις ιδέες του για πιθανές εκπομπές με πολλούς παραγωγούς και εταιρείες παραγωγής, λέγοντάς τους πώς ήθελε να μιλήσει στις αμφιλεγόμενες φιγούρες για τα παιδικά τους χρόνια και πώς έγιναν οι άντρες που είναι σήμερα.

Φέρεται, επίσης, να ήθελε να μιλήσει στον Πάπα Φραγκίσκο για τη θρησκεία – με τα στελέχη να μένουν να ξύνουν τα κεφάλια τους, σύμφωνα με το Bloomberg.

Οι αποκαλύψεις έρχονται αφότου ο Χάρι -ο οποίος δεν κατέληξε να παράγει κανένα σόλο podcast- και η σύζυγός του Μέγκαν «απαλλάχθηκαν» από τη συμφωνία τους με το Spotify αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών.

Ο γίγαντας του streaming και η εταιρεία παραγωγής ήχου των Sussexes Archewell Audio εξέδωσαν κοινή δήλωση την περασμένη Πέμπτη, ανακοινώνοντας ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που φτιάξαμε μαζί».

Μετά από μια εβδομάδα, κατά την οποία η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορήθηκε για ψευδείς συνεντεύξεις και ο διευθυντής του Spotify, ο Μπιλ Σίμονς, αποκαλούσε τους Σάσεξες «f****g grifters» , εμφανίστηκαν τώρα τα εκπληκτικά podcast του πρίγκιπα Χάρι.

Ο δούκας του Sussex, για τον οποίο ισχυρίστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα σταματήσει να λέει όλες τις συνεντεύξεις που πλήττουν τη βασιλική οικογένεια καθώς αυτός και η Meghan δεν έχουν «τίποτα να πουν», είχε επίσης σχέδια για μια εκπομπή με επίκεντρο την πατρότητα.

Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι έθεσε μια ιδέα για να συζητήσει κοινωνικές συζητήσεις κάθε επεισόδιο, αγγίζοντας την κλιματική αλλαγή και τη θρησκεία. Ο Χάρι ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Πάπα Φραγκίσκο για το τελευταίο, αναφέρεται.

Η πρακτικότητα της συνέντευξης από αυτούς τους καλεσμένους λέγεται ότι έχει εγείρει ερωτήματα από όσους συμμετέχουν στην ομάδα podcast του Χάρι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πούτιν και ο Ζάκερμπεργκ δεν μπορούν να ανοίξουν για τα παιδικά τους τραύματα.

Δυστυχώς για τον Χάρι, η τριετής συμφωνία των Sussexes με τη Soptify κατέρρευσε χωρίς καμία από τις ιδέες του δούκα να πραγματοποιηθεί.

Η Meghan, η οποία σύμφωνα με τις νέες δημοσκοπήσεις είναι πιο αντιδημοφιλής από ποτέ, είχε αφαιρεθεί το podcast της Archetypes καθώς το Spotify αρχίζει να κάνει αλλαγές και να ανανεώνει την παραγωγή του.

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να υπέγραψαν συμφωνία 15 εκατομμυρίων λιρών (20 εκατομμυρίων δολαρίων) με το Spotify για το έργο στα τέλη του 2020, αλλά γνώστες κοντά στον ηχητικό γίγαντα ισχυρίζονται ότι το βασιλικό ζευγάρι δεν πληρούσε το κριτήριο παραγωγικότητας που απαιτείται για να λάβει την πλήρη πληρωμή, ανέφερε η Wall Street Journal.

Η κίνηση να εγκαταλείψει το σόου της Δούκισσας του Σάσεξ, που εξερευνά τις «ταμπέλες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες», ακολουθεί τις συζητήσεις πριν από μήνες σχετικά με την ανανέωσή της για δεύτερη σειρά.

Η αποφασισμένη Δούκισσα, ωστόσο, εξακολουθεί να σχεδιάζει να δημιουργήσει περισσότερα podcast και να βρει ένα νέο σπίτι για τη σειρά της, στην οποία είχε προηγουμένως εμφανιστεί η φίλη της και σταρ του τένις Serena Williams, η ποπ αίσθηση Mariah Carey και ο Νοτιοαφρικανός κωμικός Trevor Noah.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Πέθανε ο οδηγός του Πάμπλο Νερούδα, βασικός μάρτυρας της δολοφονίας του από την χούντα του Πινοσέτ το ΄73: Το έλεγε από την αρχή, αλλά μόλις τώρα άνοιξε πάλι η υπόθεση [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: