Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Απολογείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, «κλειδί» τα αποτελέσματα ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων

Φωτογραφία από το Action ΤV via glomex




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω, η οποία σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα πέθανε από ασφυξία.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της, ενώ σήμερα απολογείται ο 32χρονος, βασικός ύποπτος από το Μπαγκλαντές.

Ο ίδιος επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος της Αναστάζια. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, πως ενδέχεται να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον άνδρα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Άκρως σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια που θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή κάποιου άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν το θάνατό της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα.

Ακόμη, θολό παραμένει το σημείο εάν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού.

Πηγή: ertnews

Ο αλγόριθμος της ΑΑΔΕ «έκαψε» την Influencer: Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε γνωστό μοντέλο για φοροδιαφυγή, πουλούσε μέσω social media ρούχα και αξεσουάρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: