Διαβεβαιώνει πως η αμερικανική οικονομία είναι «δυνατή»: Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν αναμένει ύφεση, σήμερα η ομιλία του για τα «Bidenomics»

epa10712530 US President Joe Biden speaks to Democratic Senator of West Virginia Joe Manchin (Back to camera) after an event on high-speed internet infrastructure in the East Room of the White House, in Washington, DC, USA, 26 June 2023. EPA, MICHAEL REYNOLDS




Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες Τρίτη πως η οικονομία των ΗΠΑ είναι «δυνατή τώρα» και ότι δεν αναμένει να ενσκήψει ύφεση, την παραμονή ομιλίας του για την οικονομική του πολιτική στο Σικάγο.

Ο κ. Μπάιντεν έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια ιδιωτικής εκδήλωσης με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων στην Τσέβι Τσέις (Μέριλαντ).

Σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στο Σικάγο για τα «Bidenomics», κατά τον νεολογισμό που χρησιμοποιούν συνεργάτες του για να περιγράψουν το όραμά του για την οικονομία των ΗΠΑ.

Ο ογδοντάρης δημοκρατικός πολλαπλασιάζει τις προεκλογικές εκδηλώσεις και τα ταξίδια του, δυο μήνες αφού άρχισε την εκστρατεία του για την επανεκλογή του το 2024.

Πληροφορίες μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Reuters
Ουάσιγκτον, United States

Σε κλοιό καύσωνα 62 εκατομμύρια κάτοικοι στις νοτιοανατολικές πολιτείες των HΠΑ: Αποπνικτικός ο συνδυασμός ζέστης και υγρασίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: