Αν έχεις τύχη… προσγειώσου σε αυτοκινητόδρομο: Aπό θαύμα γλύτωσαν οι επιβάτες αεροσκάφους στην Αυστραλία

FILE PHOTO: Αεροπλάνο που συνετρίβη δίπλα σε αυτοκινητόδρομο. EPA/STR




Οι επιβάτες ενός αεροσκάφους τσάρτερ έφυγαν σώοι και αβλαβείς μετά την παράτολμη αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε ο πιλότος σε έναν απομακρυσμένο αυτοκινητόδρομο στη βόρεια Δυτική Αυστραλία.

Το αεροσκάφος Cessna 310 ερχόταν για προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντέρμπι, σε απόσταση άνω των 2.000 χιλιομέτρων από το Περθ, όταν συνετρίβη λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τρίτης, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ουάσινγκτον.

Όπως μεταδίδει το Nine News, ο πιλότος αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον αυτοκινητόδρομο Ντέρμπι, δύο χιλιόμετρα νότια της πόλης, ως διάδρομο προσγείωσης έκτακτης ανάγκης, με την αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στο σημείο.

Ο νεαρός πιλότος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ντέρμπι με σοβαρά τραύματα, ενώ οι άλλοι δύο επιβάτες δεν έπαθαν τίποτα.

Εκπρόσωπος του Αυστραλιανού Γραφείου Ασφάλειας Μεταφορών δήλωσε στο ABC την Τρίτη ότι οι συνθήκες της συντριβής θα διερευνηθούν από την υπηρεσία ελέγχου της αεροπορίας.

Το Ντέρμπι φιλοξενεί περισσότερους από 3.000 κατοίκους και χρησιμοποιείται ως αφετηρία για τον τουρισμό στη δημοφιλή περιοχή Κίμπερλι, γνωστή για το φυσικό της μεγαλείο, κατά τη διάρκεια της περιόδου Μαΐου έως Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Τερατώδης ρωσική προπαγάνδα στη Βουλγαρία: Η Μόσχα έστησε 400 ιστοσελίδες-φερέφωνα και την πλημμύρισε στα fake news

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: