Το βράδυ της Τρίτης παίζουν Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Madrid Open

epa10602308 Greek tennis player Maria Sakkari celebrates her victory against Spanish Paula Badosa in their eighth final match at the Madrid Open held in the Magic Box in Madrid, Spain, 01 May 2023. EPA/Rodrigo Jimenez




Όπως συνέβη και το περασμένο Σάββατο (29/04), έτσι και σήμερα Τρίτη (2/05), Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι αυτοί που θα κλείσουν το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ «Manolo Santana», για την φάση των προημιτελικών του Madrid Open.

Την αρχή θα κάνει η 27χρονη πρωταθλήτρια (όχι νωρίτερα από τις 21:00), η οποία μετά την επικράτησή της επί της Πάουλα Μπαντόσα (6-4, 6-4) θ΄ αντιμετωπίσει απόψε τη Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (νο35 στον κόσμο) με στόχο την πρόκριση στους ημιτελικούς του τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Για τις δύο τενίστριες θα είναι η 4η φορά που θ΄ αναμετρηθούν στο κορτ και πρώτη σε χωμάτινη επιφάνεια, με την Σάκκαρη να προηγείται 2-1.

Αμέσως μετά τη μάχη της Σάκκαρη θα πάρει σειρά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος όχι νωρίτερα από τις 23:00 θα παίξει με τον Ισπανό (νο42 στην ATP), Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγιες. Θα είναι η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσά τους, με το νικητή να παίρνει το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Madrid Open: Στον 4ο γύρο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Μπάεζ που του έβαλε δύσκολα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: