Madrid Open: Στον 4ο γύρο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Μπάεζ που του έβαλε δύσκολα [video]

epa10602823 Greek tennis player Stefanos Tsitsipas celebrates the victory against Argentinean Sebastian Baez in their round of 32 match at the Madrid Open held in the Magic Box in Madrid, Spain, 01 May 2023. EPA/Rodrigo Jimenez




Στον 4ο γύρο του Madrid Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 2-1 σετ του Σεμπάστιαν Μπάες από την Αργεντινή και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράλες (No 42 της παγκόσμιας κατάταξης).

, Ο “Tsitsifast” πήρε τη νίκη σε 2 ώρες και 14 λεπτά απέναντι στον 22χρονο τενίστα ο οποίος είναι στο Νο 31 των ATP Rankings.

Στο 1ο σετ, ήταν στο όγδοο game, όταν ο Μπάες έκανε το break για να προηγηθεί προσωρινά. Όμως, η αντίδραση του Τσιτσιπά ήταν άμεση, πήρε το ένατο game μετά από «μάχη», αφού ο Μπάες του έσβησε τρία break points.

Με τρεις σερί πόντους και κάνοντας ένα ακόμη break στο σερβίς του Αργεντινού, ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το σετ με 7-5.




Στο 2ο σετ ο Σεμπάστιαν Μπάες προηγήθηκε με 3-0. Αν και ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 3-1, ο Αργεντινός αποδείχτηεκ ανώτερος και κατέκτησε το δεύτερο σετ με 6-3.

Στο 3ο σετ, στο όγδοο game ο Τσιτσιπάς έκανε το break στο σερβίς του Μπάες και πήρε το πλεονέκτημα για να πάρει το σετ με 6-3 ο Έλληνας τενίστας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ντινγκ Λίρεν: Σοκ στην παγκόσμια ελίτ του σκακιού * Πρώτη φορά στην ιστορία Κινέζος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: