Ο Δημητρίου επιτέθηκε στην Πρόεδρο της κυπριακής Βουλής: Η Αννίτα απέρριψε πρόταση για “debate” ενόψει των εκλογών στον ΔΗΣΥ

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου στην τηλεόραση του Omega. Φωγραφία από Omega TV, μεσημβρινή εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα»




Στις κάλπες για ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΔΗΣΥ πάνε αύριο Σάββατο (11/03) οι συναγερμικοί, με τον υποψήφιο για την ηγεσία του κόμματος, Δημήτρη Δημητρίου, να δηλώνει στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» πως γεννήθηκε έτοιμος. Τονίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει αύριο η προσέλευση στις κάλπες.

«Αύριο έχει σημασία η συμμετοχή. Οι αγνοί, περήφανοι συναγερμικοί, να έρθουν στις κάλπες, να ψηφίσουν για την επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ. Δικός μου κυρίαρχος στόχος είναι να ενεργοποιήσουμε τους νεαρότερους συμπολίτες μας, έχω και συγκεκριμένες εισηγήσεις για το πώς θα το κάνουμε. Βλέπω αισιοδοξία από τους συναγερμικούς, τους νοιάζει το μέλλον του ΔΗΣΥ και της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άφησε αιχμές για την Αννίτα Δημητρίου

Κληθείς πάντως να σχολιάσει τις δηλώσεις της Αννίτας Δημητρίου αναφορικά με την πρόσκλησή του προς το πρόσωπό της σε ένα δημόσιο debate, ο κ. Δημητρίου την χαρακτήρισε ως «ανειλικρινή».

«Δεν θα εμπλακώ σε επικοινωνιακά τρικ, εάν αυτός ήταν ο στόχος λυπάμαι αλλά δεν θα συμμετάσχω», είχε δηλώσει χθες στην «Ενημέρωση Τώρα» η Αννίτα Δημητρίου, με τον Δημήτρη Δημητρίου από πλευράς του να επισημαίνει πως η πρόσκλησή του για δημόσιο debate, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.

«Χρόνος υπάρχει, αν δεν μπορούμε να βρούμε μία ώρα να κάνουμε μία εποικοδομητική συζήτηση… Ανειλικρινής η απάντηση της κυρίας Δημητρίου. Αν δεν επιθυμεί να έρθει σε debate, ας το πει. Κι εγώ για την ενότητα είμαι εδώ. Η πολιτική αντιπαράθεση είναι οξυγόνο στη δημοκρατία. Θα μπορούσε αυτή η συζήτηση, να συμβάλει σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ως ΔΗΣΥ λέγαμε από το καλοκαίρι πόσο σημαντικά είναι τα debates για την προεκλογική περίοδο. Και σχολιάζαμε μάλιστα αρνητικά την άρνηση να έρθουν στα debates συγκεκριμένοι υποψήφιοι», ανέφερε.

Αναφορικά με το εάν σχεδιάζει να διεκδικήσει άλλη θέση στην ηγετική πυραμίδα του ΔΗΣΥ σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος, ο κ. Δημητρίου προτίμησε να μην αποκαλύψει τις σκέψεις του. Ενώ κλείνοντας, δήλωσε πως θέλει να είναι ο νικητής των εκλογών.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: