Είναι δυνατόν επειδή φέρεις ένα όνομα να μην το τιμάς κιόλας; Η σκληρή απάντηση του Αναστασιάδη στη θυγατέρα του Γλαύκου Κληρίδη

Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ψήφισε στη Λεμεσό μαζί με μέλη της οικογένειας του. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




«Είναι το καθήκον του καθενός από εμάς να είμαστε δίπλα στον νέο Προέδρο με αγάπη και εμπιστοσύνη. Ο λαός αποφασίζει, η πλειοψηφία αποφασίζει και η μειοψηφία σέβεται».

Τα παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, έπειτα από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. “Η όποια παρέμβαση μου θα είναι προς τη θετική και όχι προς την αρνητική κατεύθυνση”.

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της Καίτης Κληρίδου και τις κατηγορίες περί διαφθοράς, ανέφερε με πικρία ότι δεν θέλει να σχολιάσει χυδαιότητες, αυτό που προσπάθησαν κάποιοι να περάσουν μέσα στον λαό.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι μιλά με πικρία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε “και βεβαίως με πικρία” και διερωτήθηκε «είναι δυνατόν επειδή φέρεις ένα όνομα να μην το τιμάς κιόλας;».

Ο ΠτΔ κάλεσε τον λαό να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. “Το έχουμε πει πολλές φορές, ανεξάρτητα των αισθημάτων που τρέφουν οι οποιοιδήποτε θα πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και καθήκον, αν θέλετε, προς τη δημοκρατία, ανεπηρέαστα, με βάση τα δικά τους κριτήρια”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα για τον β΄ γύρο των Προεδρικών Εκλογών, στο Λανίτειο Λύκειο, Κέντρο Α’ συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Άντρη Αναστασιάδη και τα εγγόνια τους.

Ψήφισε ο Νίκος Χριστοδουλίδης: «Ο Κυπριακός λαός γνωρίζει πολύ καλά το διακύβευμα των εκλογών»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: