Ο πρώην Πρόεδρος Αναστασιάδης έξω φρενών με πρώην υπάλληλο του στο Προεδρικό Μέγαρο: Αναπαραγόμενη μυθοπλασία το βιβλίο του, το µόνο που πρέπει να τον φοβίζει είναι η αλήθεια, λέει

FILE PHOTO: Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έλαβε την τιμητική διάκριση του Χρυσού Αστέρα από το Παγκόσμιο Προξενικό Σώμα (FICAC). Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Ξέσπασε ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίς Νίκος Αναστασιάδης για πρώην υπάλληλο του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο οποίος συνέγραψε βιβλίο και τον κατηγορεί για διαφθορά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης, χαιρετίζει την έναρξη «ψευδών και ατεκμηρίωτων ισχυρισμών και μίας αναπαραγόμενης μυθοπλασίας», σε σχέση με όσα αναφέρει ο Μακάριος Δρουσιώτης στο βιβλίο «Κράτος Μαφία».

Προσθέτει ότι η θέση του παραμένει ως εξής:

Στους ισχυρισμούς πως η απόφαση για λήψη δικαστικών µέτρων εναντίον του κ. Μακάριου Δρουσιώτη αποσκοπεί στον εκφοβισμό του, δεν αποτελεί παρά ένα νέο εύρημα του «ερευνητή» εν όψει των αποκαλυπτηρίων του.

Επιθυμώ να διαβεβαιώσω αλλά και να επισημάνω στον κ. Δρουσιώτη πως το µόνο που πρέπει να τον φοβίζει είναι η αλήθεια! Και η αλήθεια είναι τα όσα ψευδώς και επί σκοπώ κατέγραψε στα βιβλία του κατ’ αντίθεση µε τις επιστολές, τα σημειώματα και τις μελέτες που ο ίδιος συνέτασσε και µου επέδιδε κατά την υπηρεσία του ή και μεταγενέστερα.

Όπως θα πρέπει να τον φοβίζουν οι ει προθέσεως διαστρεβλώσεις κειμένων, αντιφατικών και αναληθών ισχυρισμών και αυτοδιαψεύσεων αλλά και τα όσα τεκμήρια θα κατατεθούν στην Επιτροπή και το Δικαστήριο, που καταρρίπτουν ένα προς ένα τα κακόβουλα και συκοφαντικά ψεύδη του.

Είμαι βέβαιος, πως ως λάτρης της αλήθειας, θα έχει την τόλμη να εκθέσει τα μυθεύματα του τόσο στην Επιτροπή κατά της Διαφθοράς όσο και στο Δικαστήριο.

Εν αναμονή της έρευνας περιορίζομαι στα ελάχιστα.

Διπλωματική αλητεία της κατοχικής Τουρκίας: Νομίζει ότι μεθοδεύει αναγνώριση του ψευδοκράτους, θα καλέσουν τον Ερσίν Τατάρ σε Σύνοδο τουρκογενών κρατών; (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: