Η Adele αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Ριτς Πολ: Σχέδια για γάμο το καλοκαίρι [βίντεο]

British singer-songwriter Adele (R) and her boyfriend Rich Paul (L) react during the second half of the NBA Playoffs, Western Conference Finals, game two between the Golden State Warriors and the Dallas Mavericks at Chase Center in San Francisco, California, USA, 20 May 2022. EPA/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT




Η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της σύντροφο Ριτς Πολ ο οποίος είναι μάνατζερ παικτών του ΝΒΑ, ενώ φέρονται να σχεδιάζουν το γάμο τους το προσεχές καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε η διαδικτυακή κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα Deux Moi, επικαλούμενη «πολύ αξιόπιστη πηγή».

Mε βάση τα νέα δημοσιεύματα, η Adele εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο τελευταίο της σόου στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο.

Η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται να φοράει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έκανε το ντεμπούτο της στα BRIT Awards το 2022.

Αυτό υποδηλώνει ότι το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο

Η Adele και ο Rich εμφανίστηκαν για τελευταία φορά δημόσια μαζί στο Superbowl νωρίτερα αυτό το μήνα,.

Η σταρ εθεάθη να λέει “θα είναι μια χαρά, θα καπνίσει λίγο χόρτο και θα είναι μια χαρά”, αναφερόμενη στην εμφάνιση της Rihanna στο ημίχρονο, πριν ανακαλύψει ότι η τραγουδίστρια ήταν έγκυος.

Πριν από αυτό, το ζευγάρι έδειχνε τόσο ερωτευμένο όσο ποτέ, καθώς πόζαραν για στιγμιότυπα στα βραβεία Grammy.

Ενώ η Adele τείνει να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει δηλώσει πολύ ανοιχτά την αγάπη της για τον Rich.

Τον Δεκέμβριο απέτισε φόρο τιμής στον φημολογούμενο αρραβωνιαστικό της αφιερώνοντας του ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια ενός από τα σόου της στο Λας Βέγκας.

Η τραγουδίστρια του Someone Like You του τραγούδησε το Happy Birthday κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Πρόσθεσε: “Και τον αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή, οπότε μπορούμε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά; Το όνομά του είναι Rich!

Η Adele πρόσφατα κατά τη διάρκεια συναυλίας είχε αστειευτεί δημόσια για τον αγαπημένο της λέγοντας ότι ήταν “έξαλλος” όταν ένας θαυμαστής προσπάθησε να της δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Σε ένα απόσπασμα βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί να δώσει στην Adele ένα σημείωμα καθώς περνούσε μέσα από το πλήθος, με την τραγουδίστρια να χαχανίζει και να το επιστρέφει.

Την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, ξεκαθάρισε το κουτσομπολιό και εξήγησε: “Κάποιος μου έστειλε μήνυμα σήμερα το πρωί λέγοντας ότι ένας τύπος προσπάθησε να μου δώσει τον αριθμό του χθες το βράδυ όταν περνούσα από εδώ.

Δεν το έκανε, απλά προσπαθούσε να με κάνει να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από αυτόν, [που] ήταν στην πραγματικότητα αυτό που έκανε”, γέλασε, στο απόσπασμα που μοιράστηκε ο θεατής της συναυλίας Jorge Preciado.

Συνέχισε να διηγείται στο κοινό πώς αντέδρασε το έτερον ήμισυ όταν του είπε τι συνέβη.

‘Το είπα στο αγόρι μου, ήταν έξαλλος… Έλεγε: “Αυτός ο άνθρωπος θα κοιμηθεί””, είπε χαριτολογώντας.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Elle τον Αύγουστο, η Adele αποκάλυψε ότι το όνειρό της είναι να γίνει “νοικοκυρά” και αποκάλυψε τα σχέδιά της για γάμο και παιδιά με τον φίλο της Ριτς.

Η Adele είπε ότι μετά το Vegas προτεραιότητά της θα είναι η οικογένεια με τον Ριτς για να προσθέσει ότι τότε θα είναι «ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Υμνοι του Guardian στον ελληνικό τουρισμό: Θεαματική η ανάπτυξη, οι Βρετανοί ανέβηκαν στην κορυφή της λίστας όσων επισκέπτονται τη χώρα μας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: