Αρραβωνιάστηκε στα 93 του ο Ρούπερτ Μέρντοχ με την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου, πρώην του Αμπράμοβιτς: Το καλοκαίρι… ντύνεται γαμπρός για πέμπτη φορά [videos]

File Photo: Ο μεγιστάνας των Media Ρούπερτ Μέρντοχ με την 4η στη σειρά σύζυγό του Τζέρι Χολ. EPA, FACUNDO ARRIZABALAGA




Ο δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα 93α γενέθλιά του, αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του Ελένα Ζούκοβα, 67 ετών, όπως έγινε γνωστό χθες Πέμπτη.

Εκπρόσωπος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε μάλιστα πως έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για τον γάμο που θα γίνει τον Ιούνιο στην έπαυλη του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει έξι παιδιά.

Την είδηση για τον αρραβώνα του Αυστραλού κροίσου με την διακεκριμένη μοριακή βιολόγο, η οποία εγκατέλειψε τη Ρωσία και ζει εδώ και τρεις δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετέδωσαν πρώτοι οι New York Times.

FILE PHOTO: Russian billionaire and Chelsea owner Roman Abramovich (R) and his wife Daria Zhukova (L) during UEFA Champions League group F soccer match in Moscow, Russia, 19 October 2010. EPA, SERGEI ILNITSKY

Η Ελένα Ζούκοβα είναι μητέρα της Ντάρια ή Ντάσα η οποία, ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, παντρεύτηκε τον Σταύρο Νιάρχο τον νεότερο.

 

Η νέα αρραβωνιαστικιά του Μέρντοχ εργαζόταν στο παρελθόν ως ειδικός στον μοριακό διαβήτη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, αναφέρουν οι New York Times. Η Ζούκοβα κατάγεται από τη Ρωσία και κάποτε περιέγραψε την οικογένειά της ως μέρος της «συνηθισμένης, κανονικής διανόησης της Μόσχας»,

Η τελευταία σύζυγος του Μέρντοχ ήταν το πρώην supermodel Τζέρι Χολ, με το οποίο χώρισε το 2022. Οι άλλες προηγούμενες σύζυγοί του ήταν η Γουέντι Ντενγκ, η Άννα Μέρντοχ Μαν και η Πατρίσια Μπούκερ. Έχει έξι παιδιά.

Τα νέα για τον τελευταίο αρραβώνα του Μέρντοκ έρχονται μόλις πέντε μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης, την οποία έχτισε αφού ο πατέρας του τού παρέδωσε την πρώτη του εφημερίδα.

Ο εισηγμένος στο χρηματιστήριο, με έδρα τη Νέα Υόρκη όμιλος ΜΜΕ του Μέρντοχ είναι ιδιοκτήτης εκατοντάδων τοπικών, εθνικών και διεθνών ψηφιακών ειδησεογραφικών μέσω, συμπεριλαμβανομένων των Wall Street Journal, Fox News και Sky News Australia, καθώς και της εκδοτικής HarperCollins.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης μπορεί να υπερηφανεύεται για μια περιουσία 8,96 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο γάμος αυτό το καλοκαίρι θα γίνει μετά από ένα χρόνο αποτυχιών για την αυτοκρατορία Μέρντοχ το 2023, συμπεριλαμβανομένου ενός διακανονισμού 787,5 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του Fox News και της εταιρείας εξοπλισμού ψηφοφορίας Dominion.

Ο διακανονισμός τερμάτισε μια διαφωνία σχετικά με το εάν το δίκτυο και η μητρική του εταιρεία μετέδωσαν εν γνώσει τους ψευδείς και περίεργους ισχυρισμούς ότι η Dominion συμμετείχε σε μια συνωμοσία κλοπής των αμερικανικών εκλογών του 2020.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Όλοι έχουν να πούνε μια κακή αποχαιρετιστήρια κουβέντα στον Ρούπερτ Μέρντοχ: Μετά από 70 χρόνια παραδίδει τα ηνία της τοξικής μιντιακής αυτοκρατορίας του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: