Μη ζητάτε υποβρύχια από τους Δυτικούς – σύντομα δεν θα έχετε θάλασσα, ειρωνεύεται τους Ουκρανούς η μαριονέτα του Πούτιν

FILE PHOTO: O πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ EPA/EKATERINA SHTUKINA, SPUTNIK, GOVERNMENT PRESS SERVICE




H Oυκρανία σύντομα δεν θα έχει πλέον πρόσβαση στη θάλασσα, έγραψε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, γνωστός θρασύς αχυράνθρωπος του Πούτιν, σχολιάζοντας τις αναφορές ότι το Κίεβο έχει ζητήσει υποβρύχια από τη Γερμανία.

Νωρίτερα, το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» είχε αναφέρει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Αντρέι Μέλνικ ζήτησε από τη Γερμανία να παραδώσει μαχητικά αεροσκάφη, πολεμικά πλοία και υποβρύχια στην Ουκρανία.

“Εντάξει, τα αεροπλάνα είναι κάπως κατανοητά. Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά δεν έχουν κανονικούς διαδρόμους κι εμείς έχουμε κλείσει τον ουρανό πάνω από την Ουκρανία. Αλλά τα υποβρύχια είναι πολύ ισχυρά – τα χρειάζονται πραγματικά… Ειδικά δεδομένου ότι το καθεστώς του Κιέβου  δεν θα έχει καν θάλασσα», ήταν η ελεεινή ειρωνεία του  Μεντβέντεφ.

Ολοκληρώνοντας την κατάπτυστου κυνισμού ανάρτηση ο Μεντβέντεφ – ο οποίος προφανώς αγνοεί ότι η χώρα του εισέβαλε σε ξένη χώρα σε έναν παράνομο, επεκτατικό πολεμο – λέει πως η συνεχής «επαιτεία» [σσ. τα αιτήματα για παροχή όπλων απ’ τους συμμάχους] θα τελειώσει με τους Ουκρανούς σε μια βάρκα στον ποταμό Δνείπερο, όπου θα τραγουδούν το «Yellow submarine» και το υποβρύχιο θα είναι στο χρώμα της ουκρανικής σημαίας…

Με πληροφορίες από en.topwar.ru/  world-news-today.com

Εκτός πραγματικότητας, παρορμητικός και απερίσκεπτος ο Πούτιν, λέει στους Δυτικούς έγκριτος αναλυτής: Ζει στον κόσμο του…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: