Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που το λεωφορείο στο Βουκουρέστι προσκρούει στην προστατευτική αψίδα: Τι λέει ο οδηγός [videos]

Η στιγμή που το λεωφορείο προσκρούει στον μεταλλικό δείκτη ύψους. Screenshot via digi24




Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που το λεωφορείο με τους 47 Έλληνες στο Βουκουρέστι προσκρούει στην προστατευτική αψίδα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ρουμανικό κανάλι Digi24.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται το λεωφορείο τη στιγμή που  προσπαθεί να περάσει την προστατευτική αψίδα πριν το τούνελ και περίπου στη μέση να «κολλάει» και να καταρρέει πάνω του η αψίδα.

 

Ο οδηγός του λεωφορείου μιλώντας σήμερα (Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου) σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε ότι δεν έτρεχε και ήταν προσεκτικός.

«Ήταν σαν να έπεσε πάνω μας τρένο» και συντετριμμένος για τον θάνατο του 53χρονου πρόσθεσε «λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δε θα μπορούσε κανένας να το αποφύγει. Ήταν σαν να έπεσε ξαφνικά επάνω μας ένα τρένο, όλα έγιναν σε ένα δευτερόλεπτο».

 




Με πληροφορίες από digi24.ro και glomex

Φονική πλημμύρα στις Φιλιππίνες ανήμερα των Χριστουγέννων: Δύο νεκροί, περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν το σπίτι τους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: