Μυστήριο αλα Σέρλοκ Χολμς στο Μπάκιγχαμ: Το ITV και το… χαμένο χριστουγεννιάτικο διάγγελμα του Κάρολου [video]

FILE PHOTO: O βασιλιάς Κάρολος Γ΄ της Αγγλίας. EPA/NEIL HALL




Πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από την αλλαγή σχεδίων όσον αφορά στην μαγνητοσκόπηση του ιστορικού χριστουγεννιάτικου μηνύματος από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της SUN, το φετινό μήνυμα που έχει και ιστορική αξία θα μεταδιδόταν αρχικά από το ITV, ωστόσο, τα σχέδια άλλαξαν την τελευταία στιγμή και θα μεταδοθεί από το BBC.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι αυτής της αλλαγής. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το Μπάκιγχαμ δεν σκοπεύει να διευκρινίσει για ποιο λόγο έγινε η αλλαγή της τελευταίας στιγμής, ούτε να αποκαλύψει το μέρος που μαγνητοσκοπήθηκε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Καρόλου.

Το ιστορικό διάγγελμα, το οποίο γράφτηκε το Νοέμβριο και μαγνητοσκοπήθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο Netflix, αναμένεται να μεταδοθεί στις 15.00 ώρα Αγγλίας, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την πρώτη τηλεοπτική ομιλία της Βασίλισσας Ελισάβετ το 1957, ο προκάτοχός της, ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’, εκφωνούσε τις ομιλίες του στο ραδιόφωνο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΠΗΓΗ: THE SUN

«Θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα»: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν ένοχος για έναν ακόμη βιασμό και δύο σεξουαλικές επιθέσεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: