Απίστευτη καταγγελία για Twitter: Ο Elon Musk έβαλε κρεβάτια στα γραφεία για να κοιμούνται οι εργαζόμενοι

FILE PHOTO: τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο EPA, JOHN G. MABANGLO




Οι αξιωματούχοι του Σαν Φρανσίσκο ερευνούν μια καταγγελία σύμφωνα με την οποία το Twitter μετέτρεψε παράνομα μέρος των κεντρικών γραφείων του σε υπνοδωμάτια.

Η καταγγελία υποβλήθηκε στην υπηρεσία 311 της πόλης από έναν χρήστη στο ίδιο το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, αφού το Forbes ανέφερε ότι ορισμένες αίθουσες συνεδριάσεων μετατράπηκαν σε «μέτρια υπνοδωμάτια με ακατέργαστα στρώματα, κουρτίνες και γιγάντιες οθόνες αιθουσών συνεδριάσεων».

Άγνωστοι υπάλληλοι του Twitter είπαν στο Forbes ότι εκτιμάται ότι είχαν εγκατασταθεί τέσσερα έως οκτώ υπνοδωμάτια ανά όροφο στο κτίριο 1355 Market St. Το Chronicle δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τους ισχυρισμούς. Τα αρχεία της πόλης δείχνουν ότι δεν έχουν υποβληθεί αιτήσεις για μετατροπή οποιουδήποτε τμήματος του κτιρίου σε οικιστική χρήση.

Τι απαντά ο Έλον Μασκ

Ο ίδιος ο Μασκ δεν διέψευσε ακριβώς την καταγγελία, επέκρινε όμως τις αρχές του Σαν Φρανσίσκο.

«Η πόλη του Σαν Φρανσίσκο επιτίθεται σε εταιρείες που παρέχουν κρεβάτια για κουρασμένους εργαζόμενους, αντί να προσπαθεί να προστατέψει τα παιδιά από τη φαιντανύλη. Ωραίες προτεραιότητες έχετε», έγραψε ο ιδιοκτήτης του Twitter, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που μωρό κατανάλωσε υπερβολική δόση ναρκωτικών που βρήκε σε παιδική χαρά.

Ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία είχε τοποθετήσει κρεβάτια και επέκρινε τον δήμαρχο London Breed για τον έλεγχο της εταιρείας αντί να επικεντρώνεται στην κρίση των ναρκωτικών της πόλης.

«Έτσι η πόλη των SF επιτίθεται σε εταιρείες που παρέχουν κρεβάτια για κουρασμένους υπαλλήλους αντί να διασφαλίζει ότι τα παιδιά είναι ασφαλή από τη φαιντανύλη. Πού είναι οι προτεραιότητές σας @LondonBreed!;» Ο Μασκ ανάρτησε στο Twitter, συνδέοντας μια ιστορία του Chronicle σχετικά με την αναφερόμενη υπερβολική δόση φαιντανύλης ενός μωρού 10 μηνών.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Δόμησης της πόλης επιδιώκει να πραγματοποιήσει επιτόπιο έλεγχο για πιθανές παραβιάσεις και έχει επικοινωνήσει με τον διαχειριστή του κτιρίου για περισσότερες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας του Twitter, μια υπάλληλος του, η Έσθερ Κρόφορντ, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της όπου φαίνεται να κοιμάται σε sleeping bag στο γραφείο.

«Όταν η ομάδα σου πιέζεται όλη την ημέρα για να προλάβει τις προθεσμίες, κάποιες φορές κοιμάσαι εκεί που δουλεύεις», είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Twitter.

Mε πληροφορίες από San Fransisco Chronicle

Έξυπνος επίδεσμος με κεραία ραδιοφώνου, αισθητήρες και υδρογέλη επουλώνει άμεσα τα τραύματα με τη βοήθεια εφαρμογής στο κινητό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: