Ο Μίλο Μανάρα ειρωνεύεται τον Ίλον Μασκ: Να του ζητήσω δικαστικώς 44 δισ. για να πάρει το Twitter κάποιος άλλος; [photo]

PHOTO: Η παραλλαγή του σκίτσου του Μίλο Μανάρα που απευθύνεται στον Ίλον Μασκ Screenshot via Instagramm




Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Ίλον Μασκ έδωσε ο Ιταλός δημιουργός κόμικ Μίλο Μανάρα από ο δισεκαττομυριούχος προ ημερών χρησιμοποίησε σκίτσο του ώστε να δελεάσει τον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιήσει ξανά το Twitter όπως αναφέρει η ιστοσελίδα comicsbeat.com σε άρθρο της Heidi MacDonald

«Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν…» έγραψε ο Μασκ, στο tweet του, απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόνταλντ Τραμπ.

Στο meme που βασιζόταν στο σκίτσο του Μανάρα, το λογότυπο του Twitter εμφανίζεται στα οπίσθια της εικονιζόμενης, ενώ ο «Άγιος Άνθρωπος» που έχει να αντιμετωπίσει τον πειρασμό, υποτίθεται ότι είναι ο Τραμπ.

Ο Μανάρα απάντησε με post στο Instagram, αναρτώντας μια παραλλαγή του σκίτσου του, στο οποίο στα οπίσθια της εικονιζόμενης φαίνεται το λογότυπο του Dogecoin (κρυπτονόμισμα που ο Μασκ είχε παλαιότερα στηρίξει) ενώ εδώ ο «Καλόγερος» που έχει να αντιμετωπίσει τον πειρασμό, είναι ο… δικηγόρος του Ιταλού σκιτσογράφου.

Το μήνυμα του Μίλο Μανάρα

«Μακάρι ο Έλον Μασκ να αναγκαζόταν να κάνει tweet χίλιες φορές: “Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά τα σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά…”.

Τι θα λέγατε να του κάνω μήνυση, ζητώντας αποζημίωση 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων; Τότε θα μπορούσα να αγοράσω πίσω το Twitter και να το δώσω σε κάποιον άλλο διαχειριστή!», ανέφερε ο δημιουργός στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο τρόπος διαχείρισης του Twitter από τον Μασκ έχει δεχθεί σφοδρά πυρά απο πολλές πλευρές, μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που έχει τον έλεγχο της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από comicsbeat.com, Heidi MacDonald

Σαν να είχε δει το μέλλον: Το προφητικό σκίτσο από τις αρχές του 20ου αιώνα που προέβλεψε τα κινητά τηλέφωνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: