Ο Κάρολος ζητάει βασιλικούς κηπουρούς: Για γκαζόν στο Μπάκιγχαμ 40.000 λίρες και στο φυτώριο του Ουίνδσορ 38.000 λίρες [videos]

File Photo epa09331663 A member of staff stands next to part of the 156-metre Herbaceous Border in Buckingham Palace Garden during a photocall preview in London, Britain, 08 July 2021. EPA/VICKIE FLORES




Αγγελίες για βασιλικούς κηπουρούς έχει βάλει ο βασιλιάς Κάρολος Γ’. Αναζητεί ένα διευθυντή κήπου στο Μπάκιγχαμ και έναν στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ειδικότερα, ο Κάρολος προσφέρει 40.000 λίρες ετησίως για έναν διευθυντή κήπου στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο μονάρχης, ο οποίος είναι γνωστός ότι μιλάει με τα φυτά του, αναζητά κάποιον «παθιασμένο με τα φυτά» για να εργαστεί στο παλάτι για 39 ώρες την εβδομάδα.

Η αγγελία στον βασιλικό ιστότοπο αναφέρει: «Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση και την παρουσίαση των Κήπων των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ σε εξαιρετικά πρότυπα. «Θα είστε περήφανοι που παρακολουθείτε χιλιάδες ανθρώπους να τα απολαμβάνουν σε πάρτι στον κήπο».

Περιγράφει τον ρόλο ως φροντίδα για «τους κήπους που χιλιάδες θα θαυμάσουν», ενώ εργάζεται για τον «παγκόσμιο διάσημο ίδρυμα».

Ο ρόλος, με μισθό έως 40.000 λίρες, περιλαμβάνει συντήρηση γκαζόν και περιποίηση θάμνων, ποωδών και τριανταφυλλιών.

Οι αιτούντες έχουν επίσης ενημερωθεί ότι θα συμβάλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος των βασιλικών κήπων.

«Με τη δέσμευση για την κηπουρική, θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των έργων μας για τη διατήρηση και την ενίσχυση της πλούσιας βιοποικιλότητας των κήπων μας», αναφέρει η αγγελία.

«Αν είστε τόσο παθιασμένοι με τα φυτά όσο με τους ανθρώπους, τότε αυτός ο ρόλος θα σας εμπνεύσει να αποδώσετε».

Στο Κάστρο Ουίνδσορ

Εν τω μεταξύ, αναζητείται στο Κάστρο του Ουίνδσορ ένας διευθυντής κήπων και φυτωρίου με 38.000 £ ετησίως με «πάθος για τα φυτά και τους ανθρώπους».

«Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση και την παρουσίαση των κήπων και των χώρων του Κάστρου του Ουίνδσορ και τη διαχείριση ενός λειτουργικού φυτωρίου», αναφέρει η αγγελία.

Η δουλειά περιλαμβάνει τη φροντίδα του Moat Garden και μια ιστορική συλλογή φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και εμπορικών καλλιεργειών για παραγωγή στο Windsor Farm Shop.

«Με δέσμευση για την κηπουρική, θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των Σχεδίων Διατήρησης Κήπων μας καθώς και στην ηγεσία σε νέα, εξειδικευμένα έργα για τη διατήρηση και ενίσχυση της πλούσιας βιοποικιλότητας των κήπων μας», καταλήγει η αγγελία.

Και οι δύο θέσεις έχουν προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 3 Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Φωτογραφίες σαν μαχαιριές: Το βραβείο ουμανιστικής φωτογραφίας Eugene Smith στον Ουκρανό Maxim Dondyuk [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: