Μουντιάλ Κατάρ: Με απευθείας κίτρινη απειλεί τον Χάρι Κέιν η FIFA αν βάλει περιβραχιόνιο ONE LOVE * Θαυμάσια κίνηση υπέρ των γυναικών του Ιράν σχεδιάζουν οι Άγγλοι

Στιγμιότυυπο από βίντεο




Με κίτρινη κάρτα από τα αποδυτήρια κινδυνεύει στο σημερινό ματς του Μουντιάλ ο αρχηγός της Αγγλίας Χάρι Κέιν εάν τελικά φορέσει το πολύχρωμο περιβραχιόνιο «OneLove» για τη στήριξη της LGBT κοινότητας.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η FIFA έχει ζητήσει από όλους τους αρχηγούς των ομάδων να φορούν ένα διαφορετικό (και βεβαίως προορισθέν) περιβραχιόνιο σε κάθε ημέρα αγώνα, προωθώντας κοινωνικά μηνύματα όπως «Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο», «Μοιραστείτε το φαγητό».

 

Όμως το «OneLove» που σχεδίαζε να φορέσει ο αρχηγός της Αγγλίας δεν εμπίπτει μάλλον στα εγκεκριμένα μηνύματα της FIFA η οποία σύμφωνα με την Telegraph έχει ήδη απειλήσει τον Άγγλο ποδοσφαιριστή ότι κινδυνεύει με άμεση υπόδειξη κίτρινης κάρτας εις βάρος τερέν εμφανιστεί στο τερέν φορώντας το περιβραχιόνιο.

Σημειώνεται ότι Αγγλία και Ουαλία είχαν προγραμματίσει να αψηφήσουν το αίτημα της FIFA φορώντας το περιβραχιόνιο του ουράνιου τόξου. Μάλιστα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας είχε στείλει αποστολή στη FIFA για τα σχέδιά της τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

H αγγλική ομοσπονδία δήλωνε μάλιστα ότι ήταν έτοιμη να δεχθεί το πρόστιμο και ζητούσε διευκρινίσεις σχετικά με το εάν ο Κέιν θα έπαιρνε με το που θα ξεκινούσε το παιχνίδι μια κίτρινη κράτηση εάν φορούσε το περιβραχιόνιο εναντίον του Ιράν,

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύει αυτή την ώρα ως πρώτο θέμα η Telegraph δείχνουν ότι η FIFA τελικά δεν ενέκρινε το αίτημα.

Δεν θα είναι όμως αυτή η μοναδική κίνηση που σκέπτονται να κάνουν οι παίκτες της Αγγλίας στο σημερινό ματς εναντίο του Ιράν.

Όπως μετέδιδε το ΙΤV από το πρωί, στην αγγλική ομάδα υπάρχουν οι σκέψεις, σε περίπτωση επίτευξης γκολ, οι παίκτες να κάνουν την κίνηση του ψαλιδιού στα μαλλιά τους σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις γυναίκες του Ιράν.

Mε πληροφορίες από Guardian, The Telegraph

Η Αλ Κάιντα “προειδοποιεί” τους μουσουλμάνους να μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ – Επίθεση στους “Σταυροφόρους” της Δύσης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: