Οι Αμερικανοί κατηγορούν τους άλλους! Μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας καλεί από τις ΗΠΑ για τζιχαντιστική τρομοκρατία παγκοσμίως

Ο Bahgat Saber, μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, εργάζεται από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και συχνά μεταδίδει ζωντανά βίντεο από την Times Square. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα του, YouTube




Το Gatestone Institute σε άρθρο της Cynthia Farahat με τίτλο “Μέσα στις ΗΠΑ: Μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας καλεί για την Τζιχαντιστική Τρομοκρατία παγκοσμίως” – (Inside the US: Muslim Brotherhood Member Calls for Jihadist Terrorism Worldwide) αναφέρει ότι ο Bahgat Saber, μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, εργάζεται από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και συχνά μεταδίδει ζωντανά βίντεο από την Times Square.

Κατά τη διάρκεια των πολύωρων βίντεό του, ο Saber υποκινεί τακτικά την τρομοκρατία, τις δολοφονίες, τις απαγωγές και τα βασανιστήρια με εξαιρετικά γραφικό τρόπο. Τις εκκλήσεις για βία στα βίντεο του παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Τον Οκτώβριο, όταν ο Saber κάλεσε για αιματοχυσία, μετέδωσε έναν κωδικό που χρησιμοποιούσε η Αλ Κάιντα για να ενεργοποιήσει τους πυρήνες της για ανοιχτό πόλεμο… αυτή τη φορά, διευκρίνισε ότι στόχευε τους αντιπάλους του ισλαμιστικού σχεδίου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας οπουδήποτε στον κόσμο.

Όταν οι φετβά – θρησκευτικές απόψεις ή διατάγματα – συνεπάγονται εντολές για δολοφονία, ονομάζονται “φατβά αίματος”. Βασικά, πρόκειται για δολοφονίες επί πληρωμή που παρουσιάζονται ως θρησκευτικές δηλώσεις.

Ο Ahmed Abdel-Basit Mohamed, γνωστός και ως “Basit”, καταδικάστηκε σε θάνατο στην Αίγυπτο για το ρόλο του σε θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις εκεί. Τώρα ζει ελεύθερα στις ΗΠΑ. Ο Basit επιβεβαίωσε τις κατηγορίες της αιγυπτιακής κυβέρνησης όταν καυχήθηκε δημόσια για τη συμμετοχή του σε τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο κατά την οποία τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν 506 άτομα.

Σύμφωνα με το προφίλ του Basit στο LinkedIn, είναι επί του παρόντος Επίκουρος Καθηγητής Αστρονομίας στο Κολλέγιο του Μανχάταν.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα συνδέεται άμεσα με την Αλ Κάιντα και άλλες τρομοκρατικές ομάδες. Μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όπως οι Sabre και Basit, δραστηριοποιούνται εντός των ΗΠΑ και υποστηρίζουν ανοιχτά την τζιχάντ.

Η αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν μετέτρεψε τη χώρα αυτή σε ένα διεθνικό στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών υπό την επίβλεψη του καθεστώτος που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στο Κατάρ, που τώρα κρύβεται πίσω από την αεροπορική βάση των ΗΠΑ εκεί, ενώ ενεργεί ενάντια στα συμφέροντα της Αμερικής.

Μέχρι πότε οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να αγνοούν τους αυτοαποκαλούμενους εχθρούς τους, που, ενώ απολαμβάνουν τη φιλοξενία των ΗΠΑ, σχεδιάζουν να την καταστρέψουν;

Η Cynthia Farahat είναι συνεργάτης στο Middle East Forum και συγγραφέας του ‘The Secret Apparatus: The Muslim Brotherhood’s Industry of Death’.

ΠΗΓΗ: Gatestone Institute – άρθρο της Cynthia Farahat – Inside the US: Muslim Brotherhood Member Calls for Jihadist Terrorism Worldwide

Ο απελπισμένος Ερντογάν τριγυρνά στις γέφυρες του Βόσπορου και «αποτρέπει» αυτοκτονίες: Κι αν δεν ανέβουν τα ποσοστά, θα ντυθεί Superman [εικόνα, βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: