Ο απελπισμένος Ερντογάν τριγυρνά στις γέφυρες του Βόσπορου και «αποτρέπει» αυτοκτονίες: Κι αν δεν ανέβουν τα ποσοστά, θα ντυθεί Superman [εικόνα, βίντεο]

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας κατά τη διάρκεια της καθέλκυσης κορβέτας για το ναυτικό του Πακιστάν – Προηγουμένως είχε διασώσει πολίτη από αυτοκτονία Πηγή Τουρκική Προεδρία




Σε ένα καταφανώς στημένο σκηνικό ο δημοσκοπικά απελπισμένος Ερντογάν παριστάνει τώρα και τον περιφερόμενο διασώστη υποψήφιων αυτόχειρων.

Η νέα φιέστα στήθηκε στη γέφυρα του Βόσπορου, εκεί όπου ψαρεύουν οι κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης, και το σενάριο έλεγε ότι ο… Superman ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας περνώντας τυχαία θα σώσει ένα δύσμοιρο πολίτη που επιχειρεί να αυτοκτονήσει πηδώντας στη θάλασσα.

Όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ της Τουρκίας ο Ερντογάν με το κρυπτονιτικό βλέμμα που του δίνει η μεγαλοσύνη του διέκρινε από τα φιμέ τζάμια του προεδρικού αυτοκινήτου που εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα έναν πολίτη που ήταν έτοιμος να πηδήξει από τη γέφυρα, σταμάτησε την πομπή, κατέβηκε κάτω και συζητώντας μαζί του τον μετέπεισε.

Κι αφού ολοκλήρωσε τη διάσωση μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο και πήγε στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει στο Πακιστάν μίας τουρκικής κατασκευής κορβέτα.

Το ίδιο σκηνικό είχε ξαναστηθεί στο ίδιο σημείο και το 2015 όταν και πάλι είχε… καταφέρει να μεταπείσει άλλο υποψήφιο αυτόχειρα.

Ελέγχονται οι πληροφορίες ότι ο Ερντογάν σκέφτεται να στήσει ένα κιόσκι για να κάνει βάρδιες στην περιοχή…

Εκλογές αλά Μεντερές προετοιμάζει ο Ερντογάν: Ξεχνάει φαίνεται την κατάληξή του στην κρεμάλα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: