«Ψωνίζουν» ισπανικά Γουλβς και Νότιγχαμ: Λοπετέγκι και Μπενίτεθ φαβορί για τους πάγκους

File Photo Ο προπονητής Ράφα Μπενίτεθ epa07547674 EPA/NIGEL RODDIS EDITORIAL USE ONLY.




Η ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της Γουλβς, η οποία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Μπρούνο Λάγκε από την τεχνική ηγεσία της.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να του δείξει άμεσα την πόρτα της εξόδου, ψάχνοντας για νέα τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Πέδρο Μαρτίνς, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, βρίσκεται στη λίστα της διοίκησης, αλλά ο φαβορί θεωρείται ο Ζουλέν Λοπετέγκι, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca», η οποία σημειώνει πως ήδη οι «Λύκοι» τού κατέθεσαν σχετική πρόταση.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Σεβίλη, μετά το κάκιστο ξεκίνημα των Ανδαλουσιάνων στην La Liga και η Αγγλία αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.

H Νότιγχαμ μιλάει με τον Μπενίτεθ

Το ξέσπασμα της Λέστερ στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη στην Premier League. Μετά από έξι ήττες και μία ισοπαλία, το χθεσινό ντέρμπι ουραγών με την Νότιγχαμ στο «Κινγκ Πάουερ» ήταν «τελικός» για τις «αλεπούδες», που με το εμφατικό 4-0 έφθασαν στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Στίβεν Κούπερ είδε την ομάδα του να φεύγει χωρίς βαθμό για πέμπτο συνεχόμενο ματς και σαφώς δεν θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος στην θέση του. Μάλιστα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τ’ όνομα του Ράφα Μπενίτεθ συζητιέται στη διοίκηση της Νότιγχαμ. Ο Ισπανός προπονητής αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πάγκο της Έβερτον.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία // Λονδίνο, Βρετανία

Telegraph: Η Μάντσεστερ κρεμά πωλητήριο στον Ρονάλντο τον ερχόμενο Ιανουάριο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: