Telegraph: Η Μάντσεστερ κρεμά πωλητήριο στον Ρονάλντο τον ερχόμενο Ιανουάριο

FILE PHTO: Ο Cristiano Ronaldo με τα χρώματα της Εθνικής Πορτογαλίας. EPA, HUGO DELGADO




Η Μάντσεστερ ανάβει το «πράσινο φως» για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Ιανουάριο, εάν έρθει η κατάλληλη πρόταση, αποκαλύπτει η Telegraph σε αποψινό ρεπορτάζ της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο CR7 δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αποχωρήσει αυτόν τον χειμώνα και εάν λάβει μια κατάλληλη προσφορά, ο Έρικ Τεν Χάγκ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Πορτογάλου αστέρα. Εκτός κι αν η κατάσταση αλλάξει δραστικά σύντομα, ο Ρονάλντο είναι πρόθυμος να βρει νέα επαγγελματική «στέγη», μετά την αποτυχία του να προσελκύσει κάποια ομάδα στο… καλοκαιρινό παζάρι.

Αν και ο Τεν Χαγκ αρχικά ήθελε να κρατήσει τον 37χρονο όταν ανέλαβε για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, η στάση του φέρεται να έχει αλλάξει δεδομένης της αποφασιστικότητας του ίδιου του παίκτη να αποχωρήσει.

Ο Ρονάλντο ήταν αναπληρωματικός στην ήττα της Κυριακής με 6-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η μοναδική του εκκίνηση στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ σημειώθηκε στην ήττα με 4-0 από την Μπρέντφορντ…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Καταιγιστική ΑΕΚ στο καμίνι της Αγια-Σοφιάς: Το 4-1 επί του Ιωνικού, η πτήση του Οδυσσέα και οι ιστορικές πρωτιές [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: