Για το “4 στα 4” και την πρωτιά στον όμιλο η Εθνική μας κόντρα στην Ουκρανία

FILE PHOTO: Ο Νικ Καλάθης στον αγώνα απέναντι στο Ηνωμένο Βασίλειο. EPA, Daniel Dal Zennaro




Ντέρμπι κορυφής αυτήν την ώρα για την Εθνική μας, καθώς η αναμέτρηση με την Ουκρανία θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλό μας, τον 3ο όμιλο του Ευρωμπλάσκετ.

Μετά από ένα κάπως ξεκούραστο απόγευμα χθες, απέναντι στην όχι και τόσο δυνατή Μεγάλη Βρετανία και την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, η Εθνική Ελλάδος καλείται να κάνει το «4 στα 4» στο Eurobasket  με αντίπαλο την Ουκρανία.




Το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί μια νίκη σήμερα θα καθαρίσει την πρώτη θέση στον όμιλο,  μιας και οι Ουκρανοί έχουν κι εκείνοι το απόλυτο των νικών ως τώρα. Χθες Δευτέρα  νίκησαν την “οικοδέσποινα” Ιταλία, μετά τις επιτυχίες της επί των Βρετανών και των Εσθονών.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπήκε στον χθεσινό αγώνα και σημείωσε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και μια ασίστ, οπότε σήμερα αναμένεται απολύτως έτοιμος για να αντιμετωπίσει τους ψηλούς και δυνατούς Ουκρανούς.

Δύσκολα, πάντως, θα προλάβει και τη σημερινή αναμέτρηση ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας.

Κανονικά, όμως, θα βρίσκεται στο παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το χθεσινό «ρεπό» του, κάτι που επιβεβαίωσε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης.

 

Ευρωμπάσκετ 2022: Παρά το θόρυβο, απερρίφθη η τουρκική ένσταση για την αναμέτρηση με Γεωργία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: