Αποσύρεται από το τένις ύστερα από 24 χρόνια θριάμβων ο θρυλικός Ρότζερ Φέντερερ

FILE PHOΤΟ: Ο Φέντερερ σε αγώνα του Wimbledon το 2021. EPA, NEIL HALL




O μεγάλος Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το άθλημα, λέγοντας ότι το Laver Cup της επόμενης εβδομάδας θα είναι το τελευταίο του τουρνουά.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, τα τελευταία τρία χρόνια μου έφεραν προκλήσεις με τη μορφή τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων. Έχω δουλέψει σκληρά για να επιστρέψω σε πλήρη αγωνιστική φόρμα. Αλλά γνωρίζω επίσης τις ικανότητες και τα όρια του σώματός μου.

«Έχω παίξει περισσότερους από 1.500 αγώνες για 24 χρόνια. Το τένις μου φέρθηκε πιο γενναιόδωρα από όσο θα ονειρευόμουν ποτέ και τώρα πρέπει να αναγνωρίσω πότε είναι η ώρα να τελειώσω την αγωνιστική μου καριέρα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

«Το Laver Cup την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο θα είναι η τελευταία μου διοργάνωση ATP. Θα παίξω περισσότερο τένις στο μέλλον, φυσικά, αλλά όχι σε Grand Slam ή σε περιοδεία», ανέφερε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Θα παίξω κι άλλο τένις στο μέλλον, φυσικά, απλά όχι στα γκραν σλαμ ή στο tour», αναφέρει ο Ελβετός τενίστας, σε ανάρτησή του στο Instagram.

Οι Πολωνοί «γονάτισαν» την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία: Πλέον ετοιμάζονται για μάχη στην τετράδα, απέναντι στη Γαλλία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: