Στο… σκληρό μεροκάματο η 18χρονη εγγονή της Ελισάβετ, κόρη του Εδουάρδου: Κηπουρός για 6,63 £ την ώρα

epa09991635 (L-R) Lady Louise Windsor, Britain’s Sophie and Edward, Earl and Countess of Wessex, ride in an open carriage during the Platinum Jubilee of Britain’s Queen Elizabeth II, in London, Britain, 02 June 2022. Britain is enjoying a four day holiday weekend to celebrate Queen Elizabeth II’s Platinum Jubilee marking the 70th anniversary of her accession to the throne on 06 February 1952. EPA/NEIL HALL




Φεύγοντας καθημερινά από την αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών έπαυλη στην οποία διαμένει η Λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, πηγαίνει για δουλειά.

Η κόρη του πρίγκιππα Εδουάρδου το καλοκαίρι εργάζεται με ωρομίσθιο 6,63 λιρών σε ένα κέντρο κήπου κάνοντας όλες τις δουλειές.

Φυσικά δεν λείπουν οι… λοιδωρίες και τα σχόλια του τύπου «δεν φανταζόμουν πόσο έχει ακριβύνει η ζωή…»

Αναλυτικά στο ρεπορτάζ της DailyMail που υπογράφει η LIZZIE MAY σημειώνεται μεταξύ άλλων

Η εγγονή της Βασίλισσας Λαίδη Λουίζ Ουίνδσορ εργαζόταν σε ένα κέντρο κήπου το καλοκαίρι με σχεδόν κατώτατο μισθό.

Η 18χρονη κόρη του Πρίγκιπα Έντουαρντ και της Σόφι Γουέσεξ κερδίζει 6,63 £ την ώρα αυτό το καλοκαίρι από τότε που τελείωσε το Α-level της τον Ιούνιο, δουλεύοντας αρκετές ημέρες την εβδομάδα – παρά το γεγονός ότι ζει σε μια έπαυλη αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών στο Bagshot Park του Surrey.

Επιβεβαίωσε τη θέση της στο Πανεπιστήμιο St Andrews μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων της σε επίπεδο Α, ανακοίνωσε σήμερα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Θα διαβάσει αγγλικά στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας.

Λέγεται ότι η λαίδη Λουίζ βοηθούσε στα αγροκτήματα, χαιρετούσε τους πελάτες, κλάδευε και έβαζε φυτά στο κέντρο του κήπου.

Ένας αγοραστής είπε: «Ήξερα ότι η κρίση κόστους ζωής ήταν κακή, αλλά δεν πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ ένα εγγόνι της Βασίλισσας να δουλεύει σε ένα κέντρο κήπου», είπε στη The Sun.

Ένας άλλος που εξυπηρετήθηκε από το βασιλικό είπε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν η Lady Louise, έπρεπε να κοιτάξω δύο φορές.

«Είναι μια πραγματικά σεμνή και γλυκιά νεαρή γυναίκα που είναι ευγενική και προσεκτική με τους πελάτες. Φαινόταν να της αρέσει η δουλειά.

«Ποτέ δεν θα φανταζόσασταν ότι η εγγονή της Βασίλισσας θα έπαιρνε έναν ρόλο που δουλεύει πίσω από ένα ταμείο».

Ένας άλλος πελάτης πρόσθεσε: «Το προσωπικό φαινόταν να τη λατρεύει. Δεν είναι κάθε μέρα που αγοράζεις τις μπιγκόνιες σου από ένα βασιλικό ».

Η αρχισυντάκτρια του Majesty Magazine είπε στη δημοσίευση: «Δεν είναι υπέροχο που η εγγονή της βασίλισσας σήκωσε τα μανίκια και λέρωσε τα χέρια της με μια καλοκαιρινή δουλειά πριν πάει στο πανεπιστήμιο – όπως κάθε άλλος κανονικός έφηβος».

Με πληροφορίες από DailyMail.co.uk

Μπόρις Τζόνσον: Ήπιε ούζα με το “Παιδί της Νύχτας” Κώστα Μυλωνά στην Εύβοια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: