Russians: Ο Στινγκ ερμηνεύει ξανά “ψυχροπολεμικό” τραγούδι του για τη “θλιβερή εισβολή” στην Ουκρανία [βίντεο]

Ο Στινγκ τραγουδά ξανά το “Russians” και μετέχει σε καμπάνια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες Ουκρανούς. Screenshot@theofficialsting/Instagram




Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είναι ξανά επίκαιρο, λέει ο διάσημος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στινγκ, ερμηνεύοντας και παρουσιάζοντας εκ νέου ένα “ψυχροπολεμικό” τραγούδι του με τίτλο “οι Ρώσοι” το οποίο είχε γράψει το 1985.

Η εκ νέου παρουσίαση του τραγουδιού από τον Στινγκ έγινε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και το βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης το χρησιμοποιεί για να προσελκύσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό δωρεών και προσφορών προς ενίσχυση της Ουκρανίας.

Ο Στινγκ ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο ερμηνεύει το τραγούδι που την εποχή που γράφτηκε εξέφραζε την ελπίδα για τερματισμό του ψυχρού πολέμου μεταξύ Δύσης και Σοβιετικής Ένωσης.

Στη λεζάντα έγραψε: “Σπάνια τραγούδησα αυτό το τραγούδι εδώ και πολλά χρόνια από τότε που γράφτηκε, γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν ξανά επίκαιρο. Όμως, υπό το φως της αιματηρής και θλιβερά άστοχης απόφασης ενός ανθρώπου να εισβάλει σε ειρηνικό, μη απειλητικό γείτονα, το τραγούδι είναι, για άλλη μια φορά, μια έκκληση στην ανθρωπιά μας. Για τους γενναίους Ουκρανούς που αγωνίζονται ενάντια σε αυτή τη βάναυση τυραννία και επίσης τους πολλούς Ρώσους που διαδηλώνουν την αγανάκτησή τους  παρά την απειλή σύλληψης και φυλάκισης – Εμείς, όλοι Εμείς, να αγαπήσουμε τα παιδιά μας, να σταματήσουμε τον πόλεμο».

O Στινγκ επίσης δημοσιεύει διεύθυνση στην οποία γίνεται συλλογή προμηθειών για όσους επλήγησαν από τον πόλεμο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STING (@theofficialsting)

 

Με πληροφορίες από CNN

Αγώνας ζωής για μνημεία & έργα τέχνης στην Ουκρανία: Αν χάσουμε τον πολιτισμό μας, χάνουμε την ταυτότητά μας, αυτό θέλει ο Πούτιν [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: