Οι χορηγοί εγκαταλείπουν την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς: Ετοιμη να ακυρώσει χορηγία 40 εκατ. λιρών η Three, το σκέφτονται Νike, Hyundai, Hublot

Οι εγκαταστάσεις της Chelsea στο Stamford Bridge. EPA/NEIL HALL




Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Three – χορηγός της φανέλας της Τσέλσι-  είπε ότι «επανεξετάζει» τη σχέση της με την λονδρέζικη ομάδα, δημιουργώντας ένα πιθανό κύμα εταιρικών μποϊκοτάζ που θα μπορούσε να οδηγήσει τον σύλλογο στο να στερηθεί δεκάδες εκατομμύρια λίρες και να αντιμετωπίσει οικονομική κατάρρευση.

Αναλυτές λένε ότι άλλοι χορηγοί είναι πιθανό να ακολουθήσουν την Three  θέλοντας να αποφύγουν την «ενοχή λόγω συσχέτισης» με τον Αμπράμοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με αξιωματούχους οφείλει ένα μέρος της περιουσίας του, ύψους τουλάχιστον 9,4 δισεκατομμυρίων λιρών, στη φιλία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Άλλες μάρκες, συμπεριλαμβανομένης της Nike, η οποία έχει συμφωνία 55 εκατομμυρίων λιρών με την Chelsea καθώς και η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai και η ωρολογοποιία Hublot, που έχουν συμφωνίες αξίας άνω των 15 εκατομμυρίων λιρών συνολικά, θα πρέπει επίσης να σταθμίσουν την επόμενη κίνησή τους.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Στα πρόθυρα της καταστροφής η Τσέλσι, θα λειτουργεί με ειδική άδεια: Απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων – μετεγγραφών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: