Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ

File Photo: Aκόμη και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι έτοιμος να ενισχύσει την ΑΕΚ ο πολωνός μέσος Γκρέγκορζ Κριχόβιακ ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ βρίσκεται στον… δρόμο με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Πολωνός μέσος, ο οποίος καλύπτει ιδανικά τις θέσεις «6» και «8», βρίσκεται στην Μόσχα και αναζητά πτήσεις -με πιθανό ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη- προκειμένου να φθάσει το ταχύτερο δυνατό στην Αθήνα, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Ο 32χρονος διεθνής άσος, έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την Ενωση, για συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας, έναντι περίπου 700.000 ευρώ και την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά την λήξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κριχόβιακ που είναι χωρίς αμφιβολία μία σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ, αγωνιζόταν στην ρωσική Κράσνονταρ και εκμεταλλεύθηκε την ειδική άδεια που έδωσε η FIFA σε παίκτες που αγωνίζονται στην Ρωσία και στην Ουκρανία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.

Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής, προέρχεται από μία «γεμάτη» χρονιά, προπονείται κανονικά και δηλώνει έτοιμος να αγωνισθεί, ακόμη και στο ντέρμπι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Κυπελλούχος βόλεϊ στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός: Νίκησε στον τελικό τον ΑΟ Θήρας [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: