“Σφυριά” της Γουέστ Χαμ επί της πρωτοπόρου Τσέλσι: 3-2 στο ντέρμπι με νικητήριο γκολ του Μαζουακού [video]

Photo Ο Manuel Lanzini της West Ham πανηγυρίζει μετά από γκολ επί της Τσέλσι, Λονδίνο, Βρετανία, 04 Δεκεμβρίου 2021. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA EDITORIAL USE ONLY μέσω ΚΥΠΕ




Η πρωτοπόρος Τσέλσι στραβοπάτησε και στο ντέρμπι του Λονδίνου ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ. Τα “σφυριά” – παρ’ ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ – πέτυχαν την ανατροπή χάρη στο τέρμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μαζουακού στο 87′ και πήραν μεγάλη εντός έδρας νίκη με 3-2.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε με κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα (29’), ενώ η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε με πέναλτι του Λαντσίνι (40’), έπειτα από διαδοχικά λάθη των Ζορζίνιο και Μεντί και οι «μπλε» προηγήθηκαν ξανά με τον Μέισον Μάουντ στο 44’.

Στην επανάληψη, όμως, τα «σφυριά» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπόουεν στο 56’ και ενώ η Τσέλσι πίεζε για να πάρει ξανά την πρωτοπορία στο σκορ, στο 87’ ο Μαζουάκου με μια σέντρα – σουτ από τα αριστερά ξεγέλασε τον Μεντί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας μία τρομερή νίκη στην ομάδα του και υποχρεώνοντας την Τσέλσι στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Πλέον, η Τσέλσι είναι πιθανό να χάσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

«Χρυσός» αλλά προσγειωμένος ο Μέσι: «Δεν με απασχολεί να είμαι ο κορυφαίος, ούτε το επιδιώκω»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: