Μαλλιά κουβάρια Μάκης, Πολάκης, Θεοδωρακόπουλος: Καταγγελίες, ύβρεις, υπονοούμενα και στη μέση ο… Ζιώγας

Το λογότυπο της ταβέρνας από την ιστοσελίδα της στο facebook




Δύο αναρτήσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έριξαν νέο λάδι στη φωτιά στον απόηχο επεισοδίου που κατήγγειλε

εις βάρος του, ο καθηγητής πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ, Θόδωρος Βασιλακόπουλος.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, αναφέρει:  «Γνωρίζει η βρετανική πολυεθνική Glaxo Smith Kline που σας πλήρωσε τα έξοδα κ. Βασιλακόπουλε ότι στην κόρη του ταβερνιάρη όταν σας είπε να κατέβασε το χέρι σας γιατί θα σας καταγγείλει της απαντήσατε θα μου κλάσεις τα αρχίδια; Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου!

 

Επανήλθε μάλιστα με δεύτερη ανάρτηση στην οποία σημειώνει: «Κύριε Βασιλακόπουλε αύριο θα μάθει όλη η Ελλαδα τι συνέβη στην ταβερνα του Ζιώγα.Σας τάισε δωρεάν η φαρμακευτική Glaxo ως είθισται κι αφού χλαπακιάσατε μετά απο δυόμισι ώρες διανοήθηκες να σηκώσεις χέρι στην κορη του καταστηματάρχη επειδή σου είπε ότι είσαστε απαράδεκτοι!Ελεεινέ!»

 

Και επειδή ο Παύλος Πολάκης καυγάδες δεν χάνει, παρενέβη στις καταγγελίες, υιοθετώντας ουσιαστικά τα όσα ανέφερε ο (αντιεμβολιαστής) δημοσιογράφος με μια ανάρτησή που καλούσε μάλιστα όσους βρεθούν στην περιοχή να… επισκεφθούν την ταβέρνα του Ζιώγα.

«Δαπιτακο Βασιλακόπουλε,που έγινες καθηγητής κουβαλώντας προτζεκτορες και εργασιορυπαινοντας…….
ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ,πρώτον ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και δεύτερον σου έχω σουρει πολύ λίγα!!!!
ΥΓ .Όλοι στην ταβέρνα Ζιωγα αν βρεθούμε από κει!!»

Η απάντηση Βασιλακόπουλου

Στα όσα του καταλόγισε ο Μ. Τρινταφυλλόπουλος, ο Θ. Βασιλακόπουλος  απάντησε με τηλεφωνική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ:

Χαρακτήρισε «κάτι σαν δημοσιογράφο» τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, ενώ, αναφερόμενος στο δωρεάν γεύμα από τη φαρμακευτική εταιρία είπε ότι αυτό ήταν απολύτως νόμιμο στο πλαίσιο νόμου που είχε ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Θ. Βασιλακόπουλος σημείωσε επίσης ότι ουδέποτε η φαρμακευτική εταιρία ζήτησε να μη γίνουν έλεγχοι στη συγκεκριμένη παρέα ιατρών.

Ο καθηγητής Βασιλακόπουλος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης για… τα πιστοποιητικά: Ιδιοκτήτες ταβέρνας τον πέταξαν κάτω

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: