Η Νάπολι τιμά τον Μαραντόνα: Οι συλλεκτικές φανέλες στη μνήμη του Αργεντίνου “θεού” του ποδοσφαίρου [photo]

Photo Οι φανέλες της Νάπολι με τη μορφή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Screenshot via Twitter Official SSC Napoli @en_sscnapoli




Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σημάδεψε τη Νάπολι με το πέρασμά του όσο κανένας άλλος ποδοσφαιριστής και η ομάδα του ιταλικού νότου θέλει να του το ανταποδώσει.

Η Νάπολι αποφάσισε λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της να παραταχθούν στους επόμενους τρεις αγώνες της Serie A, φορώντας φανέλες που θα τιμούν τον μεγάλο Αργεντίνο σταρ του ποδοσφαίρου.

Στις 25 Νοεμβρίου συμπληρώνεται ένα έτος από τον θάνατο του «Ντιεγκίτο».

Στις ιστορικές και συνάμα συλλεκτικές αυτές φανέλες, απεικονίζεται το πρόσωπο του Μαραντόνα, ο οποίος χάρισε στην Νάπολι τους δύο τίτλους ιταλικού πρωταθλήματος το 1987 και το 1990, που έχουν κατακτήσει οι «παρτενοπέι».

Η Νάπολι, που φέτος «συγκατοικεί» στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος με την Μίλαν, θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο με αυτές τις φανέλες, στις αναμετρήσεις με την Βερόνα (07/11 εντός), την Ίντερ (21/11 εκτός) και την Λάτσιο (28/11 εντός).

«Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, η Νάπολι τιμά έναν μεγάλο πρωταθλητή, σύμβολο και εικόνα μίας ολόκληρης εποχής του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Πληροφορίες από skysports.com

Ο Τσάβι γυρίζει ως Μεσίας για να ξαναχτίσει τη διαλυμένη Μπαρτσελόνα: Ο θρύλος του θα βοηθήσει [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: