Super League: Ο Άρης πέρασε με τριάρα από το Περιστέρι – Ισοπαλίες για Απόλλων Σμύρνη-Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

Photo Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος – Άρης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Με 3 παιχνίδια ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Super League το βράδυ της Δευτέρας, με τον Άρη να είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να κερδίσει, αφού επιβλήθηκε με 3-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι σε ένα εξαιρετικό ματς.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 και 1-1 αντιστοίχως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο Άρης πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, με σκόρερ τους Μαντσίνι (10′), Γκάμα (60′) και Γκαρσία (65′), ενώ για τον Ατρόμητο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Σπιριντόνοβιτς στο 45′.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, μετά το κακό ξεκίνημα, ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, όπως αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος δίνει οδηγίες στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος – Άρης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος παρατάχθηκε στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» με σκοπό να κάνει ένα «restart» μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στην εκκίνηση της σεζόν, αποτελέσματα που οδήγησαν τον Σπανό να «τελειώσει» τον Λόπεθ και να τον αντικαταστήσει με τον Παράσχο.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τον Ατρόμητο και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Μαντσίνι.

Οι Γκάμα και Σούντγκρεν συνδυάστηκαν εξαιρετικά από δεξιά, ο Σουηδός έβγαλε τη σέντρα και ο Μαντσίνι έκανε το 0-1 για τους «κιτρινόμαυρους».

Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 24′ όταν ο Μαντσίνι ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από το γήπεδο, στη θέση του πέρασε ο Ματέο Γκαρσία.

O Γκαρσία έχασε μάλιστα την μοναδική μεγάλη στιγμή του Άρη στο πρώτο ημίχρονο -μετά το γκολ του- καθώς στο 35′ έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Άρης βέβαια σκόραρε με τον Καμαρά στο 42′ και στο 45′, παρόλα αυτά και τις δύο φορές ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» υποδείχθηκε ως οφσάιντ.

Τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Σπιριντόνοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Σόλομον έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έβγαλε τον Κουλούρη απέναντι από τον Κουέστα, ο Ισπανός τερματοφύλακας είπε «όχι» στον Ελληνα επιθετικό, όμως η μπάλα πήγε στα πόδια του Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μια ακόμα αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Δεληζήσης μπήκε στη θέση του Φαμπιάνο.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 57′ για τον Ατρόμητο. Ο Κουλούρης πλάσαρε από κοντά, όμως ο Κουέστα του είπε γι’ ακόμη μια φορά «όχι».

Στο 59′ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν το πέναλτι, ο Γκάμα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουλούρη και ο Περράκης χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε τη λευκή βούλα. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και έκανε το 1-2 για τον Αρη.

Η τύχη γύρισε την πλάτη και στον σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο Γκάμα λίγα λεπτά μετά το γκολ του αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, αυτή ήταν η τρίτη αναγκαστική αλλαγή του Άρη στο ματς.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 1-3 με τον Ματέο Γκαρσία στο 65′ έπειτα από λάθος των παικτών του Ατρόμητου στη μεσαία γραμμή. Ο εξτρέμ του Άρη έκανε πολλά μέτρα, ο Παπαδόπουλος δεν τον πρόλαβε και ο Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς.

Μια απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Ατρόμητο στο 74′ με τον Δεληζήση πεσμένο πάνω στη γραμμή να διώχνει δύο φορές τη μπάλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Καστελάνο, Ντένιτς, Στρούγγης (86’ Πισάνο), Καρτάλης (61’ Νάτσος), Σάλομον, Μουνίθ (74’ Κωτσόπουλος), Σπιριντόνοβιτς (86’ Μπεντινέλι), Κουλούρης.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο (46’ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγιέ (85’ Ματίγια), Μαντσίνι (26’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (85’ Άλι), Γκάμα (63’ Χαΐροβιτς).

Όλα μηδέν στη Ριζούπολη

Τον πρώτο του βαθμό πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι που κύλησε στη μετριότητα με λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τους γηπεδούχους στο 26’ με την σκαστή κεφαλιά του Ντάουντα μετά την σέντρα του Τσιλούλη αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο 37’ ο Σαχλί σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στη λήξη του πρώτου μέρους πάλι ο Σαχλί δεν μπόρεσε να βρει στόχο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και στο 53’ απείλησε με τον Καμπράλ που σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Χουτεσιώτης με νέα επέμβαση στο 67’ είπε «όχι» στο σουτ του Παμλίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό (68’) ο Κότσαρης απέκρουσε σε κόρνερ το άτσαλο διώξιμο του Μπρούνο Άλβες με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς το τέρμα. Στο 83’ ο Κάνιας πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό (84’) ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσιλούλη.

Ο παίκτης του Απόλλωνα, Βίκιντας Σλίβκα (Α) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Ιωνικού, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Αθηνών και του Ιωνικού Νίκαιας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Superleague στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας στη Ριζούπολη, την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Kότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκεζ, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Σλίβκα (79’ Λα Πάρα), Κάστρο, Τσιλούλης, Σαχλί (46’ Παμλίδης), Ντάουντα (72’ Ν. Ιωαννίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (61’ λ. τρ. Κωνσταντινίδης), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Καμπράλ (64’ Μάναλης), Ρομαό, Ματσούκας (87’ Ματσούκας), Άοσμαν (65’ Κάνιας), Ντάλσιο, Τουράμ.

«Κόλλησαν» στο Χ ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

Από έναν βαθμό πήραν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ στον μεταξύ τους αγώνα (1-1) στους “Ζωσιμάδες” στον πρώτο αγώνα της Δευτέρας για την 4η αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την αναμέτρηση ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Στο 11ο λεπτό, ο Λάζαρος Λάμπρου μπήκε στην περιοχή και ανετράπη από μαρκάρισμα του Εραμούσπε με τον VAR να καταλογίζει πέναλτι. Ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1 νικώντας τον Γιούρι Λοντίγκιν. Στο 18′ ο Επασί έκανε μια μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Κάργα.

Παρόλα αυτά, τέσσερα λεπτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Με μια εξαιρετική ενέργεια που έκανε ο Μιλιντσεάνου από τον άξονα, μετά από πάσα του Μορέιρα, βρήκε χώρο και εκτέλεσε με το αριστερό για το 1-1. Στην συνέχεια ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αμφότερες ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν έως ότου να πάνε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες συνέχισαν να απειλούν, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Είτε ο Επασί, είτε η δυστοκία των επιθετικών του Μεταξά «στέρησαν» από τον ΠΑΣ το προβάδισμα. Μετά το 60ο λεπτό ο ΟΦΗ ναι μεν πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της νίκης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ- Γιάννινα – ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική, του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες», στα Ιωάννινα, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΑΚΟΥΣΗΣ μέσω ΚΥΠΕ

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (Λιάσος 90’+3′), Μιλιντσεάνου (Τριάδης 78′).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (Διαμαντής 57′ – Κοροβέσης 65′), Βούρος, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης (Ντε Γκουζμάν 66′), Γκαλέγκος, Νέιρα (Σελίμοβιτς 83′), Λάμρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντούϊνεν (Γρίβας 84′).

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Τα τρία ρεκόρ του ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ και οι 50 νίκες του Λουτσέσκου στη Super League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: