Μέσι εναντίον Γκουαρντιόλα σημειώσατε 1: Η Παρί Σεν Ζερμέν νικήτρια στο ντέρμπι με τη Σίτι – Επική γκέλα της Ρεάλ

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το 2-0 στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μάνστεστερ Σίτι στο παιχνίδι για το UEFA Champions League στο Παρκ Ντε Πρενς, Παρίσι, Γαλλία, στις 28 Σεπτεμβρίου 2021. EPA/IAN LANGSDON μέσω ΚΥΠΕ




Ο Λιονέλ Μέσι όχι μόνο έπαιξε στο ντέρμπι του 1ου ομίλου του Champions League, αλλά κατάφερε να πληγώσει και τον πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η μεγάλη νικήτρια κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο Παρκ ντε Πρενς καθώς νίκησε με 2-0 για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής της Σίτι Γκουαρντιόλα. EPA/YOAN VALAT μέσω ΚΥΠΕ

Ο Γκεγιέ στο 8’ και ο Μέσι στο 74’ υπέγραψαν στη νίκη των Παριζιάνων.

Ο Κιλιάν Μπαπέ. EPA/YOAN VALAT μέσω ΚΥΠΕ

Απίστευτη γκέλα της Ρεάλ

Η Σέριφ Τίρασπολ έκανε τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας στο Μπερναμπέου την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Η «πρωτάρα» του εφετινού Champions League, η «ελληνική» Σερίφ των Γιώργου Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβού, πέρασε νικηφόρα από την Μαδρίτη (με… buzzer-beater γκολ του Τιλ στο 90′), σε μία απ’ τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.

Οι Μολδαβοί προηγήθηκαν στο 25′ με τον Γιακσιμπάεφ και μολονότι δέχθηκαν την ισοφάριση στο 65′ με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπενζεμά (το οποίο έδειξε με υπόδειξη VAR ο Βέλγος ρέφερι Βίσερ), όχι μόνο άντεξαν ως το φινάλε έχοντας ως «ήρωα» του Γιώργου Αθανασιάδη -ο οποίος έκανε συγκλονιστικές αποκρούσεις στο 17′ (φάουλ Μπενζεμά), στο 54′ (πλασέ Αζάρ) και στο 75′ (σουτ Μόντριτς που απέκρουσε με το… πρόσωπο)- αλλά βρήκαν και γκολ νίκης στο 90′ με απίστευτο «κεραυνό» του Τιλ που έφυγε «καρφί» για το «παραθυράκι» του Κουρτουά!

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Τόνι Κρόος στην αποψινή ήττα από τη Σερίφ Τίρασπολ. EPA/JUANJO MARTIN μέσω ΚΥΠΕ

Η Λίβερπουλ διέλυσε την Πόρτο

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν εκρηκτική στο Ντραγκάο και διέσυρε την Πόρτο με 5-1, χάρις σε δύο γκολ του Σαλάχ, δύο του Φιρμίνιο κι ένα του Μανέ- και της χάλασε τη… γιορτή για το 200ό παιχνίδι της στο UEFA Champions League.

Στο Μιλάνο η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη απέναντι στη Μίλαν στις καθυστερήσεις με 2-1, ενώ η Ντόρτμουντ νίκησε με 1-0 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τέλος, απόδραση με νίκη από τη Γερμανία για την Μπριζ που κέρδισε με 2-1 την Λειψία, σε ένα τεράστιο διπλό για την ομάδα από το Βέλγιο.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΡΤ
Νιόν, Ελβετία

Champions League: Με πατημένο γκάζι ο Άγιαξ 2-0 την Μπεσίκτας – Λευκή ισοπαλία στο Σαχτάρ-Ίντερ [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: