Champions League: Με πατημένο γκάζι ο Άγιαξ 2-0 την Μπεσίκτας – Λευκή ισοπαλία στο Σαχτάρ-Ίντερ [photos]

Photo Οι παίκτες του Άγιαξ πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ κόντρα στην Μπεσίκτας, στις 28 Σεπτεμβρίου 2021. EPA/MAURICE VAN STEEN μέσω ΚΥΠΕ




Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League ξεκίνησε με δύο αναμετρήσεις, η πρώτη ανάμεσα στον Άγιαξ και την Μπεσίκτας στην Ολλανδία και η δεύτερη ανάμεσα σε Σαχτάρ και Ίντερ στην Ουκρανία.

Ο Άγιαξ, μετά την εμφατική εκτός έδρας νίκη του απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας με 5-1, συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις επικρατώντας και της Μπεσίκτας στην «Κρόιφ Αρίνα» με 2-0. Μάλιστα η δυστοκία των Ολλανδών στο να φτάσουν στο γκολ, κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Ο Σεμπάστιαν Άλερ πηδάει για κεφαλιά. EPA/MAURICE VAN STEEN μέσω ΚΥΠΕ

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους τα πέτυχαν οι Μπέρκχαους (17′) και Άλερ (42′). Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 5ο (!) γκολ του Άλερ σε δύο ματς στο Champions League.

Οι οπαδοί του Άγιαξ στις κερκίδες της Κρόιφ Αρένα. EPA/MAURICE VAN STEEN μέσω ΚΥΠΕ

«Λευκή» ισοπαλία με ωραίο θέαμα

Το ματς στην Ουκρανία ήταν «χορταστικό» αν και δεν είχε ούτε σκορ ούτε νικητή. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ντάμφρις της Ίντερ από παιχνίδι κόντρα στη Σαχτάρ, στο Κίεβο, Ουκρανία, στις 28 Σεπτεμβρίου 2021. EPA/Sergey Dolzhenko μέσω ΚΥΠΕ

Καλύτερη εικόνα είχαν οι Ουκρανοί, όμως οι Ιταλοί έχασαν στο πρώτο ημίχρονο δύο τεράστιες ευκαιρίες. Αρχικά ο Μπαρέλα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 34′ ο Τζέκο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Φάση από τον αποψινό αγώνα που έληξε 0-0. EPA/Sergey Dolzhenko μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από ΕΡΤ

«Κοκκίνισε» όλη η Γη: Ένας στους επτά κατοίκους του πλανήτη είναι φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: