Μπαρτσελόνα: Ετοιμάζει πρόταση για τον άσο της Μάνστεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ

File photo Ο ποδοσφαιριστής της Μάνστεστερ Σίτι Ραχίμ Στέρλινγκ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα EPA / FRIEDEMANN VOGEL




Το περίεργο καλοκαίρι της Μπαρτσελόνα με τη φυγή του Λιονέλ Μέσι ακολουθείται από ένα αμήχανο φθινόπωρο, που χαρακτηρίζεται από την κόντρα διοίκησης και του προπονητή Κούμαν αλλά και την κακή απόδοση της ομάδας.

Οι διοικούντες τους Μπλαουγκράνα είναι φυσικό να προσπαθούν να αναστρέψουν την άσχημη κατάσταση με ενίσχυση του ρόστερ σε καίριες θέσεις, κάτι που θα «ζεστάνει» και τον κόσμο της ομάδας.

Όπως αναφέρει η καταλανική «Sport», η Μπαρτσελόνα βολιδοσκοπεί εδώ και καιρό την περίπτωση του Ραχίμ Στέρλινγκ και πλέον σκέφτεται το ενδεχόμενο της απόκτησης του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανοιχτή σε προτάσεις το φετινό καλοκαίρι για τον Άγγλο επιθετικό, ωστόσο δεν έφτασε καμία πρόταση στα γραφεία της, έτσι ώστε να την επεξεργαστεί και να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού τον Γενάρη, προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή.

Απ’ την πλευρά του, ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει αυτή τη σεζόν, καθώς του έχει δώσει φανέλα βασικού μόνο στο παιχνίδι με την Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Πελέ: Ξανά στην εντατική ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου [photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: