Οριστικό και αμετάκλητο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

File photo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008. EPA/FRANCK ROBICHON




Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι και επισήμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου των “Κόκκινων Διαβόλων”.

Στην ανακοίνωση του κλαμπ αναφέρεται:

«Η Manchester United με χαρά επιβεβαιώνει ότι το κλαμπ ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποχαιρέτησε το πρωί τους μπιανκονέρι και το μεσημέρι αναχώρησε από το Τορίνο, με προορισμό τη Λισαβόνα και όχι το Μάντσεστερ όπου θεωρητικά σήμερα το πρωί θα βρίσκονταν για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι. Τουλάχιστον αυτό πίστευε όλος ο κόσμος.

Το ταξίδι του Ρονάλντο στο Μάντσεστερ θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Σίτι ήταν αυτή που ξεκίνησε το παζάρεμα του Πορτογάλου και έπεισε τον παίκτη να αποχωρήσει από το Τορίνο, αλλά η κίνηση της διέρρευσε πριν πάρει την υπογραφή του και η Γιουνάιτεντ έβαλε τα μεγάλα μέσα.

Ο Κριστιάνο, πέντε φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, έχει μέχρι σήμερα κερδίσει 30 τίτλους στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων πέντε κυπέλων Champions League, τεσσάρων διηπειρωτικών, επτά πρωταθλημάτων στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία καθώς και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Πορτογαλία».

Οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής δεν έχουν ανακοινωθεί, σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ στον βρετανικό και ιταλικό Τύπο, η Μάντσεστερ απέσπασε την υπογραφή του με 25 εκατομύρια ευρώ».

Η μεταγραφή Ρονάλντο εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα «θρίλερ» του καλοκαιριού, καθώς μέχρι προ ολίγων ωρών ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους θεωρείτο ότι όδευε προς την Μάντσεστερ Σίτυ.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Aκολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Χρήμα, δόξα και εγωισμός πίσω από τις καυτές μετεγγραφές: Μέσι (Παρί), Μπαπέ (Ρεάλ), Ρονάλντο (Σίτι)

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: