Το δεξί χέρι του Μπέκαμ: Παλιός θρύλος, εθνικός ήρωας για το Ηνωμένο Βασίλειο * Για πάντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου για το δεξί του πόδι…

epa11329698 David Beckham’s hands as he arrives for the world premiere of the three part documentary series 99 at Printworks in Manchester, Britain, 09 May 2024. EPA/ADAM VAUGHAN




Σίγουρα ο Μπέκαμ έγινε δημοφιλής παγκοσμίως για τα πόδια του και όχι για τα χέρια του. Ωστόσο, παρότι ο εθνικός ποδοσφαιρικός ήρωας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αποσύρει τα πόδια του από τα γήπεδα, ως σούπερ icon τύπος, συνεχίζει να τραβά τα βλέματα.

Έτσι έγινε και σήμερα με τους φωτορεπόρτερς να εστιάζουν τον φακό τους στα χέρια του.

Εμείς εδώ βλέπουμε το δεξί του χέρι, γεμάτο τατουάζ.

Είναι η ώρα που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτάνει για την παγκόσμια πρεμιέρα της τριμερούς σειράς ντοκιμαντέρ 99 στο Printworks στο Μάντσεστερ.

Η σειρά ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία της χρονιάς που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε το τρεμπλ και θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video παγκοσμίως στις 17 Μαΐου 2024.

Ακολουθεί την ιστορία μέσα από ανείπωτες ιστορίες από το εσωτερικό της ομάδας όταν  κέρδισε το τρόπαιο της Premier League, το FA Cup και το UEFA Champions League μέσα σε 10 ημέρες το 1999.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: