Δήθεν μετάνιωσε και θέλει να τιμωρηθεί ο δολοφόνος της Καρολάιν: Άτομο χωρίς αναστολές και βαριά κακουργηματική δίωξη

File Photo: Στιγμιότυπο από τις πρώτες δηλώσεις στα κανάλια του 32χρονου πιλότου μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Εναντίον του ασκήθηκε σήμερα δίωξη για δύο κακουργήματα. Photo printscreen via youtube




Νέο τροπάριο, προφανώς μετά από τη συμβουλή του δικηγόρου του, φέρεται να υιοθετεί ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο άνθρωπος που επί ένα μήνα έπαιζε θέατρο και αναγκάστηκε να ομολογήσει κάτω από το συντριπτικό βάρος των σε βάρος του στοιχείων εμφανίζεται τώρα μετανιωμένος για την πράξη του και θέλει να τιμωρηθεί ήδη βαδίζει στο δρόμο της φυλακής.

Κατηγορείται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα από τον εισαγγελέα. Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά τα κακουργήματα:

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
  • Κακοποίησης ζώου.

Τα πλημμελήματα που του αποδίδονται είναι:

  • Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
  • Ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Ήδη σε βάρος του 33χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας.

Επίσης, οι Αρχές θεωρούν τον δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας ύποπτο τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας α) του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και του τρόπου που παραπλάνησε τις Αρχές με ψευδή στοιχεία. Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου δείχνουν ότι πρόκειται για άτομο που δεν έχει αναστολές.

Την ίδια ώρα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από την ομολογία του 32χρονου και ενώ η εξιχνίαση του εγκλήματος συνταράσσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, o 32χρονος «έσπασε» την ώρα που οι αστυνομικοί, ύστερα από πολύωρη κατάθεση, ουσιαστικά τον έφεραν αντιμέτωπο με τις αντιφάσεις του και ιδιαίτερα με όσα κατέγραψε το smartwatch της άτυχης συζύγου του.

Ξέρεις η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, του είπαν… Ακολούθησαν μερικές στιγμές σιωπής και ο 32χρονος κυνικά ομολόγησε: «Εντάξει, εγώ το έκανα».

Κατά πληροφορίες της ίδιας πηγής ο 32χρονος ομολόγησε επιπλέον ότι ήταν εκείνος που έπνιξε με τα χέρια του και τον σκύλο της οικογένειας και στη συνέχεια τον κρέμασε στην κουπαστή, στην προσπάθειά του να σκηνοθετήσει το σενάριο της βίαιας ληστείας.

Τρία στοιχεία τον έκαψαν

Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και έδειξαν ότι είχε ψευδομαρτυρήσει είναι τα εξής:

  • Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.
  • Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.
  • Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.
    Τι έλεγε στην αρχική κατάθεση

Σημειώνεται ότι στην αρχική του κατάθεση ο καθ΄ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, είχε ισχυριστεί ότι περίπου στις 4:30, της 11ης Μαϊου τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο ημιυπογείου στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, έσπασαν την κάμερα ασφαλείας και κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο όπου οι τρεις τους κοιμούνταν με το μωρό ανάμεσά τους.

  • Έλεγε ότι τους σημάδεψαν με όπλο και ότι απείλησαν ότι θα σκοτώσουν το μωρό.
  • Έλεγε ότι τον μετακίνησαν, τον έδεσαν σε καρέκλα τον φίμωσαν με κολλητική ταινία, με την οποία του έδεσαν και τα μάτια και άρχισαν να ψάχνουν για αντικείμενα αξίας, ενώ χτύπησαν και την κοπέλα.

Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ, τα οποία ο 32χρονος τους είπε ότι είχε κρύψει σε ενα επιτραπέζιο παιχνίδι Μονόπολι, στο υπόγειο, αφαίρεσαν και κοσμήματα σημαντικής αξίας και διέφυγαν. Μιλουσαν σπαστά ελληνικά.

Ο 32χρονος, κάποια στιγμή γύρω στις 06:00 το πρωί όταν πια είχαν φύγει, κατάφερε να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του, όπως είπαν πηγές της ΕΛΑΣ, το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να λυθεί μόνος του και να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου.

Όταν ειδοποιούσε τις αρχές δεν ήξερε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή και πίστευε ότι ήταν λιπόθυμη, όπως είπε στους αστυνομικούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Καταιγίδα στο διαδίκτυο κατά του πιλότου: 23.000 μηνύματα οργής δίπλα σε μία φωτογραφία

Δολοφονία Καρολάιν: Πως ο δράστης σκηνοθέτησε και «αντέγραψε» ανεξιχνίαστο έγκλημα

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εντάξει, εγώ το έκανα» ομολόγησε κυνικά ο 32χρονος * Επνιξε με τα χέρια του και το σκύλο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: