Καταιγίδα στο διαδίκτυο κατά του πιλότου: 23.000 μηνύματα οργής δίπλα σε μία φωτογραφία




Από το θέατρο των 37 ημερών που σκηνοθέτησε ο πιλότος, ίσως η στιγμή που πυροδοτεί περισσότερο την οργή των χρηστών είναι η ανάρτησή του πέντε εικοσιτετράωρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρετούσε την Καρολάιν με μια φωτογραφία από τον γάμο τους στην Πορτογαλία, γράφοντας: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Σήμερα, δίπλα από την ίδια φωτογραφία, τα μηνύματα συμπαράστασης αποκαθηλώνονται άρον άρον και τη θέση τους παίρνουν μηνύματα οργής, πάμπολλα από τα οποία υβριστικά.

Από το απόγευμα της Πέμπτης έως τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής τα σχετικά μηνύματα είχαν ξεπεράσει τα 22.867.

Τα όνειρα που έγιναν συντρίμμια

Η ζωή έφερε τον Μπάμπη στο δρόμο της Καρολάιν και πολύ άμεσα αποφάσισαν να πορευτούν μαζί, αλλά όπως τελικά αποδείχθηκε για λίγο. Η ήρεμη ζωή που το νεαρό ζευγάρι ονειρευόταν δεν έμελλε να έχει διάρκεια. Ο 32χρονος πιλότος, με συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μια καριέρα που τους εξασφάλιζε μια άνετη καθημερινότητα (εργαζόταν ως «αεροταξί» πετώντας καθημερινά από τα Μέγαρα και το Ελευθέριος Βενιζέλος σε όλη την Ελλάδα), προσέφερε μια ευτυχισμένη ζωή στην Καρολάιν στην αρχή, και στη συνέχεια και στην μόλις λίγων μηνών κόρη τους.

Στο καθημερινό του δρομολόγιο Μύκονος, Σαντορίνη και όλα τα νησιά των Κυκλάδων ενώ ο γάμος που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ατλαντικού Ωκεανού ένωσε και επίσημα το ζευγάρι. Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου του 2020, επισφράγισε με τον πιο τρυφερό τρόπο την ευτυχία τους.

Και ο το ζευγάρι συνήθιζε να ανεβάζει στα προφίλ του σε Facebook και Instagram, εικόνες ευτυχίας.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

«Εγώ τη σκότωσα»: Πρώτο θέμα σε βρετανικά μέσα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: