Στο νεκροταφείο Jardín της Μπέλα Βίστα το φέρετρο με τον Μαραντόνα: Διέκοψαν το λαϊκό προσκύνημα λόγω επεισοδίων

Η πομπή της κηδείας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αναχωρεί από το Casa Rosada, στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή, 26 Νοεμβρίου 2020. EPA, Demian Alday Estevez




Λίγο μετά τις 23:00 (ώρα Ελλάδας) η νεκρική πομπή με το φέρετρο που μεταφέρει τη σoρό του Ντιέγκο Μαραντόνα, έφυγε από την Casa Rosada.

Υπό τη συνοδεία πάρα πολλών περιπολικών και μηχανών της αστυνομίας, τα αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν προς το νεκροταφείο Jardín της Μπέλα Βίστα.

Η πομπή έφυγε μέσα από τη λεωφόρο Πασέο Κολόν, με χιλιάδες κόσμου να στοιβάζεται δεξιά κι αριστερά από το δρόμο για να «αποχαιρετίσει» τον μεγάλο Αργεντινό άσο και απόλυτο ίνδαλμα για όλη την Αργεντινή.

Νωρίτερα, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν σε όλους τους δρόμους πέριξ της Casa Rosada, η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει δύο ώρες νωρίτερα το λαϊκό προσκύνημα (μεταφέροντας σε άλλη αίθουσα το φέρετρο με τη σωρό του Μαραντόνα), την ώρα που χιλιάδες Αργεντινοί περίμεναν υπομονετικά μήπως ανοίξουν και πάλι οι πύλες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

Aπομακρύνθηκε το φέρετρο με τη σορό του Μαραντόνα για λόγους ασφαλείας: Επεισόδια σε όλους τους δρόμους γύρω από την Casa Rosada

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: