Επιτυχής η επέμβαση στον Μαραντόνα που διαγνώστηκε με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Οπαδός του Μαραντόνα έξω από το νοσοκομείο του Μπουένος Άϊρες όπου έγινε η επέμβαση. EPA/Juan Ignacio Roncoroni




Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «ζωντανός θρύλος» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και μετά την αξονική στην οποία υποβλήθηκε κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί άμεσα.

«Ο οργανισμός του Ντιέγκο τα πήγε πολύ καλά στην εγχείρηση», ήταν το αισιόδοξο μήνυμα του προσωπικού του γιατρού Λεοπόλντο Λουκ και πρόσθεσε: «Τώρα πρέπει να τον παρακολουθήσουμε, αλλά είναι όλα ελεγχόμενα. Είναι μια επέμβαση ρουτίνας, δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν παύει να είναι μια εγχείρηση στο κεφάλι» τόνισε ο έμπειρος γιατρός που επεσήμανε ότι το χειρουργείο διήρκεσε 80 λεπτά.

Περίπου 50 θαυμαστές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κλινική Olivos, στα προάστια του Μπουένος Άιρες κι όταν ενημερώθηκαν ότι εγχείρηση πήγε καλά φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μαραντόνα.

Ο Μαραντόνα νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας σε νοσοκομείο της Λα Πλάτα με αναιμία και αφυδάτωση, διακομίστηκε όμως χθες σε νοσοκομείο του Μπουένος Άϊρες για την επέμβαση.

Η νόσος από την οποία πάσχει δεν σχετίζεται με τον κορωναϊό αλλά με επίμονα συμπτώματα αναιμίας, για την οποία υποβάλλεται σε εξετάσεις από τα μέσα Σεπτεμβρίου, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η El Pais.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – ΑΠΕ

Κύπρος, Λευκωσία

Δεν έκανε το θαύμα ο Ολυμπιακός στο κάστρο της Μάντσεστερ Σίτι: Έχασε με 3-0

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: