Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Κέιτ: Στο νοσοκομείο για 2 εβδομάδες * Επιστροφή σε δημόσιες εμφανίσεις μετά το Πάσχα

FILE PHOTO: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ. EPA/ANDY RAIN




Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η 42χρονη Κέιτ Μίντλεντον, σύζυγος του πρίγκηπα Ουίλιαμ,  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για έως και δύο εβδομάδες, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι ανέφερε:

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα με δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

«Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα».

Η δήλωση συνεχίζει: “Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία να παραμείνουν ιδιωτικά.

Το παλάτι από πλευράς του ανακοίνωσε ότι θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο «όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».

Με πληροφορίες από SkyNews

Η Ντούα Λίπα μιλά στο Rolling Stone για Κόσοβο, Χαμάς, βιβλία και τους φαν της ποπ: Δυστυχώς δεν θέλουν να είσαι έξυπνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: