Το ακούσατε πρώτα στο OPEN: Είναι γεγονός… Μία φοβερή καμπάνια του “Ανοικτού Κανάλιου”…

Στιγμιότυπο από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. Φωτογραφία via Open TV
Το OPEN βρίσκεται καθημερινά στην καρδιά των γεγονότων μεταφέροντας άμεσα, αξιόπιστα, αναλυτικά και σε βάθος όλες τις κρίσιμες εξελίξεις.

Οι πολιτικοί συντάκτες, οι ρεπόρτερς και οι ανταποκριτές του OPEN είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Πρώτοι μετέδωσαν την είδηση ότι ο Νίκος Δένδιας ταξίδευε στο Κάιρο για να υπογράψει συμφωνία για την ΑΟΖ. (Αλεξία Τασούλη). Πρώτοι έφεραν στο φως την άρνηση της Τουρκίας να προσέλθει στον διάλογο που είχε συμφωνηθεί. (Χρήστος Τσιγουρής). Αποκάλυψαν ότι είχε γίνει μυστική συνάντηση, στο Βερολίνο, των εκπροσώπων του Μητσοτάκη και του Ερντογάν. (Αλεξία Τασούλη)

Ο Παντελής Βαλασόπουλος αποκάλυψε ότι η Μέρκελ προειδοποίησε τον Ερντογάν: «Πρόσεξε, οι Έλληνες δεν αστειεύονται». Στις δικές τους ερωτήσεις απάντησε ο σύμβουλος ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Διακόπουλος, τονίζοντας ότι το Oruc Reis κάνει έρευνες. Αποτέλεσμα; Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. (Σπύρος Δημητρέλης – Αλεξία Τασούλη).

Σε ερώτηση του Μιχάλη Ιγνατίου απάντησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και αποδοκίμασε τις έρευνες του Oruc Reis. Ο Θανάσης Αυγερινός από την Μόσχα αποκάλυψε την πρόθεση του Βλαντιμίρ Πούτιν να μεσολαβήσει στον Ερντογάν.

Η Δέσποινα Βλεπάκη αποκάλυψε ότι οι λοιμωξιολόγοι προτείνουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους. Ο Δημήτρης Φρέσκος έφερε στο φως την είδηση ότι σε εργοστάσιο της Χαλκιδικής είχαν μολυνθεί 50 εργαζόμενοι.

Από την Μίνα Καραμήτρου μάθαμε ότι θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα.

Το ακούσατε πρώτα στο OPEN. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. #protastoOPEN #OpenNews

Gepostet von Open News am Freitag, 21. August 2020

Ο Σπύρος Δημητρέλης έφερε στο φως την είδηση ότι θα χάσουν χρήματα όσοι συνταξιούχοι δεν προσέφυγαν στη δικαιοσύνη κάνοντας αγωγή.

Στο OPEN μίλησε αποκλειστικά ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας, Μητροπολίτης Ιλαρίων, καταδικάζοντας την απόφαση Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Ο Σπύρος Δημητρέλης αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Οικονομικών προσκαλεί αλλοδαπούς συνταξιούχους χρησιμοποιώντας φορολογικά κίνητρα προκειμένου να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ο Βασίλης Σπανός μετέδωσε τις πληροφορίες για τη διάσωση της πρώτης κατοικίας όσων επλήγησαν από κορωνοϊό, με την επιδότηση δόσεων στεγαστικού δανείου.

Η Αλεξία Τασούλη αποκάλυψε ότι οι ελληνοτουρκικές διερευνητικές επαφές είναι πιθανό να ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Αυγούστου.

Με μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα που εστιάζει στην αντικειμενική, ανεξάρτητη, έγκυρη και σε βάθος ενημέρωση, οι ειδήσεις είναι #ProtaStoOpen

Πληροφορίες του OPEN TV για διάλογο Ελλάδας-Τουρκίας στις 28 Αυγούστου: Από τι θα εξαρτηθεί


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: