“Θέλετε διακοπές στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι;” Το εντυπωσιακό ρεπορτάζ του CNN [video]

FILE PHOTO: Η Ελληνική σημαία ανεμίζει με θέα το απέραντο γαλάζιο στο Ναύπλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στην Ελλάδα και την επιτυχημένη μάχη της κατά της πανδημίαςτου κορωναϊού φιλοξενεί τo αμερικανικό CNN.

Μπορεί στην Ελλάδα να μάθαμε το περιεχόμενο της συνέντευξης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που φιλοξενείται στο ρεπορτάζ, ωστόσο, το σύνολο του βίντεο είναι εντυπωσιακό και εξαιρετικά θετικό για τη χώρα μας.

Ο απεσταλμένος του CNN στην Αθήνα, Νικ Ρόμπερτσον, ξεκινά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του με το που φτάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα. Η κάμερα καταγράφει τους ελέγχους για κορωναϊό σε όλους τους επιβάτες της πτήσης. Κανείς θετικός – μας ενημερώνει ο δημοσιογράφος.

  • Το βίντεο παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του CNN υπό τον τίτλο “Θέλετε ελληνικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι; Μπορεί και να τις έχετε” και με υπότιτλο “η Ελλάδα απέφυγε τον κορωναϊό και τώρα θέλει τους τουρίστες”.

 

Με εικόνες από το Σύνταγμα, την Αθήνα γενικότερα, και εξηγώντας πως λειτούργησαν οι Ελληνες στο lockdown με τα μηνύματα στο 13033, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, μπαίνει με την κάμερα μέσα στα αθηναϊκά νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωναϊό, με εντυπωσιακές εκείνονες από τις ΜΕΘ και σύντομες συνενεντεύξεις με τους “γιατρούς της πρώτης γραμμής”, όπως η καθηγήτρια κ.Αναστασία Κοτανίδου.

Το αφιέρωμα, στο οποίο εμβόλιμα προβάλλονται αποσπάσματα της συνέντευξης με τον “πραγματιστή πρωθυπουργό” Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζεται με επίσκεψη σε αθηναϊκό κομμωτήριο, σε εμπορικούς δρόμους και παραλίες της Αθήνας, ενώ εξηγείται το πρώτο κύμα χαλάρωσης των μέτρων:

Μητσοτάκης στο CNN: Οι τουρίστες μπορούν έρθουν πάλι στην Ελλάδα από την 1η Ιουλίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: