Η εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου Πενς θετική στον κορωναϊό: Ξανακτύπησε τον Λευκό Οίκο ο “κινέζικος ιός”…

Ο Μαρκ Σόρτ, προσωπάρχης του αντιπροέδρου Πενς με την εκπρόσωπο Τύπου Κάτι Μίλλερ, στον κήπο του Λευκού Οίκου. EPA, Doug Mills / POOL




Ένα μέλος του προσωπικού του αντιπροέδρου Μάικ Πενς είναι θετικό στον κοροναϊό, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου.

Πρόκειται για την Katie Miller, εκπρόσωπο Τύπου του αντιπροέδρου. Είναι σύζυγος του Στίβεν Μίλλερ, στενού συμβούλου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαίωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πτήση την Παρασκευή το πρωί για την πολιτεία της Αϊόβα καθυστέρησε στην αεροπορική βάση Andrews για περίπου μία ώρα. Μερικοί άνθρωποι αποχώρησαν και δεν ταξίδευσαν με το αεροπλάνο του αντιπροέδρου, σύμφωνα με αναφορές ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.

Το άτομο που είναι θετικός στον ιό δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θα ταξίδευαν στην Αϊόβα, αλλά υπήρχε ανησυχία ότι άλλα άτομα στο αεροπλάνο είχαν επαφή με το θετικό άτομο, ανέφερε πηγή στο CNN.

Την πληροφορία ανέφερε για πρώτη φορά το πρακτορείο Bloomberg.

Τα νέα εντείνουν τους φόβους μόλυνσης ανώτερων αξιωματούχων όπως ο Μάικ Πενς, που ηγείται της ειδικής ομάδας για τον νέο κορονοϊό, η οποία επιβλέπει την ομοσπονδιακή απάντηση στην κρίση και ο οποίος συνεχίζει το βαρύ πρόγραμμα των μετακινήσεων παρά το γεγονός ότι αυξάνονται τα κρούσματα σε εθνικό επίπεδο.

Επιβεβαίωση: Συνεργάτης του Τραμπ έχει μολυνθεί από τον κορωναϊό: Καλά στην υγεία του ο Πρόεδρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: